Utilizarea unui VPN ofera o multitudine de avantaje, inclusiv securitate in timp ce te conectezi pe Internet. Asta cu conditia sa alegi un VPN de calitate, oferit de un furnizor cunoscut, pentru a profita din plin de rezultatele excelente. Utilizatorul are doua optiuni la dispozitie: fie un VPN gratuit, fie un VPN cu plata. A doua alternativa este si cea mai recomandata si asta din mai multe motive.

O viteza de conexiune apreciabila

Printre punctele slabe ale unui VPN gratuit se numara o viteza de conexiune redusa. Aceasta practica este de altfel una logica dat fiind faptul ca furnizorul incearca cu orice pret sa economiseasca latimea de banda. Daca ai nevoie de o conexiune rapida atunci cea mai buna varianta este un VPN cu plata. Vei profita de o latime de banda nelimitata pentru a viziona clipuri video, pentru a comenta poze pe retelele sociale si pentru a trimite mesaje prietenilor.

Citeste si:  Publicitatea pe internet este apreciata de vizitatori drept un lucru informativ

Un serviciu fara publicitate

Atunci cand vizitezi un site, te enervezi de cele mai multe ori cand apar mesaje publicitare, pop-up-uri…acestea din urma nu fac decat sa incetineasca incarcarea paginii. Un VPN gratuit nu blocheaza aceste oferte comerciale. Din contra, le privilegiaza datorita faptului ca din publicitate vin si veniturile. In schimb, un VPN cu plata te scapa de toate aceste neplaceri.

O securitate asigurata

Utiizatorii de VPN spera sa profite de o securitate optima atunci cand navigheaza pe Internet. Insa, daca opteaza pentru un VPN gratuit acest lucru nu este valabil. Astfel, pentru a profita de o protectie maxima a datelor tale, cel mai bine este sa optezi pentru un VPN cu plata care si-a dovedit deja eficienta in repetate randuri.

Utilizarea unui VPN cu plata ofera mult mai multe beneficii decat cele pe care le-am enumerat noi mai sus. Oricum ar fi, inainte de a opta pentru unul iti recomandam sa fii atent la criteriile principale dupa care trebuie sa te ghidezi.

Citeste si:  Publicitatea pe internet, mai eficienta dacat publicitatea TV