Data de 23 octombrie 2006 este o zi speciala pentru toti antreprenorii actuali si pentru cei care se gandesc sa intre in acest cerc: conform traditiei, Zilele Biz vor incepe la aceasta data cu ziua dedicata antreprenoriatului. Vor fi analizate atat toate conditiile unui start up cat si cele mai bune strategii pentru dezvoltare si evolutie a afacerilor mature, strategiile de management potrivite si ultimile tendinte ale pietei.

Prima conferinta, start up nation, prezinta tot ceea ce trebuie sa stii despre cum sa-ti infiintezi afacerea proprie. Vor fi analizate impactul aderarii la Uniunea Europeana, cele mai potrivite strategii de dezvoltare pentru IMM-uri, importanta pe care o are planul de afaceri asupra succesului si profitului propriului business.

Juniorii din antreprenoriat vor putea invata cum sa-si faca un plan de afaceri bun iar seniorii vor afla in ce directie sa-si conduca investitiile si planurile. Antreprenorii vor avea la dispozitie toate informatiile legate de posibilitatile de creditare si ofertele bancilor in acest moment, precum si sfaturi despre oportunitatile de finantare existente pentru afacerea lor.

Prima conferinta va gazdui un invitat special: Jay Conrad Levinson, autorul cele mai bine vandute serii de carti de marketing, vanzari si antreprenoriat, Guerrilla Marketing. Alaturi de Levinson si-au mai confirmat participarea Eugen Ovidiu Chirovici, Presedinte ANIMMC , Radu Georgescu, Presedinte Ge-Cad, Aureliu Ilin, Director Analiza Credite- BRD Group Societe Generale, Anda Racsa, Coordonator programe – AB Training Consulting.

Fara indoiala, in 2006 VIP-ul antreprenoriatului este Internetul. Afacerile pe Internet au cunoscut un boom anul acesta, piata s-a schimbat radical si au aparut 2 noi termeni in afaceri: web networking si blog. Web networking-ul abia a inceput sa faca pasi in afacerile romanesti iar blog-ul este pe cale sa devina cel mai “trendy” produs al generatiei Internet.

Despre antreprenoriatul pe internet si legile lui speciale va vorbi intr-o sesiune extraordinara Penny Power, Chairman Ecademy.com. in afacerile secolului 21 orice nisa existenta este o inepuizabila sursa de profit. Zilele Biz si-au propus sa ofere cele mai bune solutii pentru identificarea, exploatarea si valorificarea niselor ramase pe piata.

Sursa: SMART financial – www.SMARTfinancial.ro ©