Pentru o mai buna gestionare a intregului proces de infiintare al unei firme este de dorit ca antreprenorii sa lucreze cu profesionisti, specializati in acest domeniu, care pot face economii de timp si de bani oricarui administrator de firma noua.

Prin urmare, pentru infiintare firma Constanta sau in orice alt oras din tara, este recomandat ca persoanele interesate sa apeleze la servicii de specialitate, oferite de companii care au acest obiect de activitate.

Se poate vorbi despre preturi mai mari atunci cand se lucreaza cu profesionisti?

Cei mai multi antreprenori isi pun aceasta intrebare. Raspunsul este discutabil, putand fi afirmativ sau negativ, in functie de firma cu care se colaboreaza, care poate sa practice preturi infiintare firma mai mici sau mai mari. Pe de alta parte, este important de mentionat ca atunci cand administratorul se ocupa singur de tot ceea ce inseamna infiintarea firmei, nu inseamna ca nu va avea nimic de platit.

Specialistii stiu exact ce anume au de facut, motiv pentru care recomandarea este aceea de a incepe direct cu o firma specializata in infiintari de societati comerciale si alte forme juridice de organizare.

Citeste si:  Profituri certe din... datoriile romanilor

Cele mai importante avantaje ale colaborarii cu profesionisti

Desi exista mai multe motive pentru care colaborarea cu profesionistii este foarte importanta, FirmaUrgent.ro le prezinta pe cele mai importante dintre ele:

Timpul necesar pentru depunerea documentelor este mai mic

Are antreprenorul timpul necesar sa-si astepte randul in coloanele interminabile de la ONRC? Cel mai probabil, nu! Statul la cozi la ONRC este contraproductiv atunci cand exista companii care se ocupa de infiintarea firmelor.

Specialistii care au experienta in acest domeniu se ocupa de absolut toate documentele, motiv pentru care nu va exista nicio problema atunci cand firmele trebuie sa fie infiintate si vor face totul in cel mai scurt timp. In plus, un delegat al companiei este va sta la cozi sa astepte pentru a depune documentele solicitate de Institutie, ceea ce inseamna ca administratorul este complet scutit de aceasta activitate.

Pentru ca o firma specializata stie exact de ce acte este nevoie pentru a infiinta o firma, nu apar erori si sunt facute toate documentele asa cum trebuie. In momentul in care de aceasta activitate se ocupa o persoana neavizata, lucrurile au tendinta sa se schimbe, pentru ca vor fi uitate documente importante, altele vor fi facute gresit si vor trebui schimbate, ceea ce inseamna mai multe drumuri si mai mult timp pierdut. In final, cele mai multe persoane renunta si apeleaza la o firma specializata in infiintari, pierzand in realitate mai multi bani decat daca apelau la aceasta metoda de la bun inceput.

Citeste si:  Ce beneficii are o firma care ofera cosuri cadou gourmet angajatilor si colaboratorilor

Administratorul primeste toate recomandarile de care are nevoie

Pentru infiintarea unei firme este nevoie ca administratorul sa parcurga cativa pasi importanti:

  • sa aleaga un nume;
  • sa plateasca la banca anumite fonduri;
  • sa selecteze CAEN-uri etc.

Colaborand cu profesionisti, ii va imputernici sa faca aceste demersuri in locul sau. De asemenea, o firma are nevoie de un sediu, pentru care atunci cand este situat la bloc, administratorul trebuie sa obtina aprobarea vecinilor. O firma specializata va oferi administratorului toate informatiile de care acesta are nevoie pentru a obtine toate documentele corect

Pe de alta parte, fiecare persoana stie pentru ce isi face firma si are in vedere cateva servicii clare pe care vrea sa le presteze, insa nu toti stiu sa aleaga corect codul CAEN, mai ales atunci cand exista mai multe coduri care seamana ca si domeniu de activitate. Si in astfel de situatii profesionistii care infiinteaza firme vor fi de mare ajutor.

Citeste si:  Romtelecom, conectata la inflatie