Libris.ro a lansat volumul 3 al romanului fenomen Fluturi !

Peste 10.000 de exemplare din volumul 3 al cartii Fluturi, s-au vandut in 24 ore, pe Libris.ro. Libris.ro pune la dispozitia cumparatorilor una dintre cele mai asteptate carti ale momentului – Irina Binder Fluturi volumul 3 – , disponibil online in magazin din data de 25 iunie.

Pentru a marca evenimentul, Libris.ro a pus la dispozitia primilor 1000 de cumparatori volume semnate de catre autoarea Irina Binder. Fluturi, unul dintre cele mai asteptate romane de pe piata de carte din Romania in 2016 Fluturi este un bestseller fenomen care se mentine in topul celor mai cautate romane din ultimii 3 ani, chiar de la lansarea primului volum.

Cartea prezinta o poveste intr-un ton cald, plina de emotie si sinceritate care urmareste situatii reale de viata si in care autoarea dubleaza drept personaj principal.

Un procent de 3% din vanzari va merge catre Asociatia Umanitara “Dreptul la viata” .

Cu ocazia lansarii celui de-al 3-lea volum al romanului Fluturi, un procent total de 3% din vanzari va fi alocat timp de 3 luni catre Asociatia “Dreptul la viata” din Huedin. Impreuna cu autoarea Irina Binder, Libris.ro si-a aratat interesul de a se implica activ in proiecte de responsabilitate sociala.

Citeste si:  Reguli pentru amenajarea biroului de acasa

Echipa Libris nu este la primul proiect de acest gen, dupa ce in 2014 a luat parte la programul de reducere a ratei de mortalitati infantile in colaborare cu Organizatia Salvati Copiii. Irina Binder declara:

“Propunerea celor de la Libris de a dona 3% din vanzarile cartii Fluturi unei Asociatii Umanitare m-a bucurat nespus si mi-a confirmat inca o data ca Libris este o librarie pentru care nu conteaza doar profitul ci si satisfactia de a darui, de a ajuta si de a-i inspira si pe ceilalti sa faca lucruri frumoase. […] Multumesc echipei Libris pentru o sansa atat de frumoasa si pentru ca astfel si Fluturi 3 va insemna continuarea unei povesti care a schimbat in bine vietile unor oameni!”

Despre Libris.ro:

Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, pune la dispozitia iubitorilor de carte peste 120.000 de volume in limba romana sau engleza si este singurul magazin online care ofera transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea acesteia. Clientii si vizitatorii magazinului online Libris.ro au sansa de a alege dintr-o gama variata de carti, dar si categorii precum jocuri pentru copiii, filme si muzica.

Citeste si:  Carucioare pentru copii de calitate elvetiana