A&A Vesa, fabrica de blanuri 100% naturale

Daca te numeri printre acele doamne si domnisoare atrase intr-o mare masura de hainele de blana ar trebui sa stii ca cele mai frumoase, mai indraznete si mai elegante haine de blana sunt fabricate chiar la noi in tara.

Fabrica de blanuri A&A Vesa este situata in judetul Arad, mai exact in localitatea Buteni si a fost infiintata in anul 1994. 

Cu o activitate de peste 20 de ani, aceasta produce zilnic haine iarna si accesorii din blana de cea mai buna calitate. Inalta calitate a materialelor a adus numerosi clienti marcii A&A Vesa, avand in vedere ca materialele utilizate sunt 100% naturale, iar printre acestea amintim de:
• blana de miel merinos;
• blana de vulpe polara sau vulpe rosie;
• blana de raton;
• pielea naturala;

Si pe langa toate aceste materiale trebuie sa notam si pasiunea, priceperea si daruirea cu care sunt realizate numeroasele articole vestimentare, precum: haine, jachete, veste, fulare, manusi, papuci de casa, gulere, caciuli, etole, cape si portofele. Bineinteles toate aceste produse sunt disponibile si online, oferind clientilor magazin de haine online la , www.vesa.ro, unde puteti comanda si alege produsul dorit cu usurinta. 

Citeste si:  Moldova scumpește gazul

Si va puteti alege produsul perfect avand la indemana tabelul de marimi. Magazinul online A&A Vesa poate oferi livrare in toata tara, dar si in statele member Uniunii Europene. Cu atat mai mult trebuie sa stiti ca fabrica de blanuri A&A Vesa este prezenta si in patru orase din tara noastra, si anume: Arad, Bucuresti, Galati si Constanta. Unul dintre factorii importanti ce a contribuit la afirmarea acestei firme pe piata romaneasca a fost pretul de producator oferit clientilor. 

Avand in vedere numarul crescut de clienti din Romania, dar si numerosii clienti europeni, marca A&A Vesa a realizat in anul 2017 o noua colectie adresata atat doamnelor, cat si domnilor, o colectie compusa din modele pline cu stil si cu un croi ingenios, unde materialele se combina intr-un stil armonios.

Astfel spus firma de blanuri A&A Vesa este o marca a calitatii si a autenticitatii, hainele de blana ale acestora fiind apreciate si pe piata europeana.