Chiar daca se prezinta de ceva vreme pe bucati, noua Skoda Fabia va lasa in curand sa cada valul si se va prezenta integral in 4 mai. Oare mai raman asteptari cu adevarat in ceea ce priveste noua Skoda Fabia?

In ceea ce priveste noul model de masina, se stiu deja destul de multe lucruri. Dimensiuni. Noua Skoda Fabia a crescut destul de mult. La fel ca si masinile Seat Ibiza si Volskwagen Polo, este construita pe noua platforma MQB- A0. deci are dimensiuni mult mai mari. Lungimea sa trece de la 3,99 la 4,10, iar latimea de la 1,73 la 1, 78.

Inaltimea sa este si ea putin mai mare si ampatamentul sau ajunge de la 2,46 la 2,56. 5 motoare pe benzina, fara hibridare in program si un Cx ingrijit. Destul de surprinzator faptul ca niciun model nu are un sistem de hibridare. Dieselul nu va avea nici el loc sub capota. Vom gasi insa varianta 1.0 MPI care are fie 65 de cai, fie 80 de cai.

Citeste si:  Primaria din Londra incurajaza producatorii de masini electrice

Mai propune o varianta de 3 cilindiri, 1.0 TSI. Si aici, avem o versiune de 95 de cai si una de 110. Si o noutate- un motor de 4 cilindri 1,5 TSI de 150 de cai. Are si ajutor la condus- Travel Assist, Side Assist si Park Assist. Sunt propuse de asemenea trei nivele de finisare Active, Ambition si Style. Accentul va fi pus si pe siguranta si pe toate functionalitatile practice de la Skoda.

Ramane de vazut ce suprize ne astepta la interior… Noul model de Skoda nu si-a dezvaluit insa inca interiorul. Habitaclul sau va aduce cu siguranta un lot de noutati. Construit pe aceeasi platforma ca si SUV –ul Kamiq, cu siguranta ca va aduce un plus de modernitate.