Societatea franceza Off Global dezvaluie primul dispozitiv dezvoltat in colaborare cu Nokia. Iata primele informatii pe care le avem in legatura Nokia PureBook Pro 15 si 17.

Nokia isi face aparitia pe piata laptopurilor si asta se intampla datorita societatii frantuzesti Off Global. Niste laptopuri extrem de usor de utilizat, datorita unui design minimalist, datorita formatului dar si datorita performantelor oferite.

Simplitatea Nokia

Cu aceste doua modele de laptopuri Nokia vrea sa se adreseze in special familiilor. Sunt ideale pentru sarcinile de zi cu zi, sunt ideale pentru a urmari un film sau un serial, pentru cloud gaming sau pentru a lansa Netflix.

Nokia PureBook Pro este un laptop echipat cu un ecran de 15,6 inchi LCD IPS cu o rezolutie Full HD si cu un tratament anti-reflex. Sub carcasa de plastic regasim, pentru a asigura un nivel ridicat al performantelor, un procesor Intel Core i3-122OP, dezvaluit recent de Intel. Procesorul este sprijinit de catre un iGPU integrat Intel. Pentru a completa fisa tehnica putem nota prezenta a 8GB RAM si o stocare SSD de 512 GB.

Citeste si:  Editor-șef, demis din cauza unui interviu făcut cu AI

Cu o baterie de 57 Wh, Off Global promite o autonomie de pana la 10 ore. Varianta de laptop Nokia de de 15.6 inch masoara 399 x 260 x 19.05 mm si cantareste 1.7 kg, iar modelul de 17.3 inch ajunge la 399 x 260 x 19.6 mm si are greutate de 2.5 kg.

Cele doua laptopuri care urmeaza sa fie lansate de Nokia ruleaza Windows 11 si sunt dotate cu un scanner de amprente cu suport Windows Hello. In plus, mai aflam ca modelele oferite de Nokia dispun de 4 difuzoare, 2 in zona inferioara si 2 in lateral.

Pret si disponibilitate

Gama Nokia PureBook Pro va fi pusa spre vanzare incepand cu al doilea trimestru al anului 2022. Pretul incepe de la 699 de euro pentru versiunea de 15,6 inchi si 799 de euro pentru versiunea de 17,3 inchi. Laptopurile vor fi propuse in patru variante de culori: gri, albastru, rosu si negru.

 

Sursa: https://www.frandroid.com/marques/nokia/1239041_nokia-purebook-pro-15-et-17-off-global-devoile-les-premiers-pc-portables-nokia