Cu Lift, marca Logitech, cunoscuta in domeniul tastaturilor si mouse-urilor pentru computer isi continua traditia de a ne oferi mouse-uri verticale. Lift, pe langa faptul ca este un mouse vertical, este un dispoztiv ergonomic si modern.

In domeniul informaticii daca ar fi sa denumim un periferic indispensabil acela ar fi, fara indoiala, mouse-ul. Noul mouse oferit de Lift este ergonomic si fara fir, wireless, special conceput pentru a spori confortul mainii in timpul folosirii computerului.
Si in lumea mouse-urilor exista mai multe mari familii. Exista, bineinteles mouse-urile cu fir si mouse-urile fara fir. Exista apoi mouse-uri special concepute pentru gaming. Insa, mai putin cunoscute sunt mouse-urile verticale.

Lift inseamna ergonomie si confort in timpul lucrului

Acest nou venit al familiei Logitech se vrea a fi un mouse ergonomic si fara fir, special conceput pentru un confort sporit de-a lungul intregii zile la birou. Face parte din gama Ergo Series de la Logitech. O gama in care regasim si mouse-ul Logitec MX vertical.

Citeste si:  Clasa business, tinta operatorilor mobili

Mouse-ul propune o pozitie veritcala de 57 de grade care permite odihnirea mainii in cursul orelor de utilizare. Logitech subliniaza in egala masura faptul ca Lift privilegiaza pozitia naturala a mainii si a incheieturii. Acest nou mouse ergonomic oferit de Logitech se conecteaza la sistemele de explorare Windows, Mac OS, Linux, Chrome OS si Android.

De notat, pentru toti cei care isi doresc acest lucru, Lift propune in egala masura un receptor USB Logi Bolt securizat. Mouse-ul poate fi conectat si sa interactioneze cu trei aparate multi-OS. Suprafata de contact cu mana este realizata dintr-un cauciuc moale si sustine degetul mare oferind o senzatie de relaxare chiar si dupa mai multe ore de utilizare.

Pret si disponibilitate

Mouse-ul vertical ergonomic Lift este disponibil pe piata incepand cu data de 19 aprilie 2022. Pretul publicat de marca Logitech este de 79,99 euro.

Sursa: https://www.planet-sansfil.com/informatique/lift/