Vara este anotimpul preferat al multor tineri, fiind perioada in care pot merge la mare pentru a se bronza, pentru a se distra si, mai ales, pentru a petrece timpul impreuna cu prietenii. Din Bucuresti pana pe litoral sunt putin peste doua sute de kilometri, iar autostrada faciliteaza orice calatorie, insa pentru o calatorie confortabila este recomandat sa se opteze pentru o companie de transport persoane Otopeni-Constanta, precum Christian Transfers, pentru ca excursiile sa fie placute si relaxante.

Unde prefera tinerii sa se distreze in sezonul estival?

Mamaia este, fara indoiala, destinatia preferata a celor care isi doresc sa petreaca de la apus si pana la rasarit in cluburile elegante si luxoase. De asemenea, aici oricine se poate bronza comod, pe un sezlong cu umbreluta, mai aproape sau mai departe de mare, in functie de preferinte. Statiunea este cunoscuta ca fiind “Perla Litoralului Romanesc”, dispunand de numeroase atractii extrem de interesante. De exemplu, telegondola ofera turistilor posibilitatea de a fi “cu capul in nori” si de a se bucura de o priveliste spectaculoasa asupra intregii statiuni. De asemenea, seara, tinerii si nu doar acestia se pot distra in Satul de Vacanta care este deja foarte cunoscut pentru Casa Groazei si momentele de adrenalina, dar si pentru terasele si restaurantele in care se poate servi cina. Cei care doresc sa experimenteze senzatii tari, o pot face si ziua, la Aqua Magic, acolo unde exista tobogane abrupte, dar totodata sigure.

Citeste si:  Topul modelelor care isi pastreaza valoarea de revanzare

Persoanele care prefera un sejur mai linistit isi pot petrece serile bucurandu-se de plimbari relaxante pe faleza sau plimbandu-se cu bicicletele de doua sau patru locuri.

Cand incepe distractia?

Sezonul estival ia startul o data cu 1 Mai, in fiecare an, cand mii de turisti aleg sa se bucure de mare, chiar daca temperaturile nu sunt inca prielnice pentru bronzat sau pentru bai in mare. Cert este ca aici distractia este la cote maxime in prima zi nedeclarata a verii, iar muzica este medicamentul potrivit care induce o stare de bine!

Optiunea ideala pentru transfer Otopeni-Mamaia

Pentru a ajunge aici, tinerii pot opta pentru curse regulate Aeroport Otopeni-Constanta oferite de Christian Transfers, nemaifiind nevoiti sa astepte dupa tren sau sa stea in fiecare statie. Asadar, nu poate fi vorba de o alta optiune de transfer Otopeni-Mamaia.

Cei interesati pot gasi toate detaliile despre orele la care se pleaca din Bucuresti pe site-ul www.christiantransfers.ro, dar si despre tarifele practicate de Christian Transfers, o companie de transport infiintata pe o idee noua si moderna.

Citeste si:  Cele mai premiate modele in 2006

In plus, transportul privat, cu pret per masina se face si catre toate celelalte statiuni de pe litoralul romanesc, in cazul in care anumite persoane doresc sa ajunga si in partea din sud: Mamaia, Constanta sau Eforie Nord sau Eforie Sud.

Rezervarile se pot face online, foarte usor, pe site-ul prietenos si atractiv.  Pentru cei care doresc sa aiba un mijloc de transport numai pentru ei, Christian Transfers dispune si de minivanuri, microbuze sau autocare, pe care le inchiriaza la cele mai bune preturi de pe piata!

Orice persoana se poate bucura din plin de fiecare vara si de litoralul romanesc, dar trebuie sa se aiba in vedere ca transportul la destinatie trebuie sa se realizeze in cele mai bune conditii!