Mitsubishi Motors Corporation a anuntat decizia de suspendare a participarii in Campionatul Mondial de Raliuri incepand cu 2006.

Avand la baza planul de revitalizare, Mitsubishi Motors a avut un inceput forte. Pentru a consolida aceasta baza, Mitsubishi Motors Corporation isi va concentra toate resursele manageriale pentru promovarea si sustinerea continua a planului de revitalizare.

Mitsubishi Motors spera sa se reintoarca in Campionatul Mondial de Raliuri incepand cu 2008 dupa finalizarea planului de revitalizare care se va intinde pe perioada anilor fiscali 2005 – 2007.

Acesta decizie nu vizeaza si participarea Mitsubishi Motor Corporation in Raliul Dakar (cunoscut ca Raliul Paris-Dakar). Mitsubishi va continua sa participe la acest eveniment.

Debutand in Raliul Safari in 1974, echipa de raliuri WRC Mitsubishi a realizat o serie impresionanta de 34 de victorii in Campionatul Mondial de Raliuri. De asemenea echipa a castigat titlul la piloti de 4 ori consecutiv, din 1996 pana in 1999 si prestigiosul titlul la producatori in 1998.