– Arhiva muzicala in sistemul audio al masinii;
– Selectia si setarile in sistemul de control audio al autoturismului;
– Modul de operare al sistemului ofera siguranta in condus.

Utilizatorii iPod-urilor vor putea folosi de acum incolo intreaga arhiva muzicala in sistemul audio Volvo. Impreuna cu furnizorul PhatNoise Inc si Apple, Volvo a construit un kit adaptor instalat in Volvo S80, modelul anului 1999, in S60, V70 si XC70, modelul anului 2001.

iPod este numarul unu in lume in ce priveste player-ele audio, permitand celor care adora muzica sa ia in masina intreaga colectie audio. Acum, cu ajutorul adaptorului Vovlo iPod, clientii Volvo pot asculta muzica preferata in interiorul masinii.
„Cu ajutorul adaptorului Volvo iPod este foarte usor adaptezi iPod-ul in sistemul audio Volvo si sa te bucuri de muzica preferata”, declara Lars-Erik Roos, director de management la unitatea de accesorii Volvo. Odata conectat, iPod-ul se comporta ca o parte a masinii, cu sistem audio incorporat.

Citeste si:  In 2008, taxa de drum nu va depinde de noxele eliminate

In momentul in care player-ul iPod a fost conectat la masina, noul adaptor afiseaza textul „Volvo for life” pe display. Modul de operare al iPod-ului este usor. Acesta se intrebuinteaza la fel ca si controalele de ajustare a volumului, selectia playlist-ului. Optiunile sunt afisate pe display-ul sistemului audio. In momentul in care masina porneste, iPod-ul se incarca de la bateria autoturismului.

„Operarea iPod-ului de la butoanele de comanda ale masinii reprezinta un mod de siguranta. Riscul este mult mai mic pentru sofer decat daca si-ar lua ochii de pe sosea”, continua Lars-Erik Roos.

Adaptorul Volvo iPod vine cu un kit special de instalare construit pentru fiecare model. Cablul de conectare este incorporat in compartimentul de depozitare. Acest adaptor se poate instala la cel mai apropiat dealer Volvo si se potriveste cu orice adaptor, mai putin iPod Shuffle. iPod-ul este inclus in kit.

Adaptorul iPod Volvo va fi disponibil in showroom-uri in toata lumea la sfarsitul anului 2005.

Citeste si:  Producatorii auto, tot mai preocupati de motorul ecologic