Accesarea fondurilor nerambursabile, managementul de proiect, lucrul in echipa pe proiecte, relationarea strategiei interne cu rezultatele proiectului prin prisma competentelor, metodelor si resurselor necesare – acestea si multe altele sunt promise a fi abordate in cadrul cursului intensiv de specializare “Managementul Afacerilor prin Proiecte”, organizat de BRM Business Consulting, divizia educationala a Bursei Romane de Marfuri.

“O organizatie are nevoie sa investeasca in definirea proceselor, in cresterea capabilitatilor managerilor si in instrumentele cu care opereaza. Drumul de la idee pana la incheierea cu succes a proiectului si realizarea avantajelor propuse, parcurge numeroase etape. Prezenta de exceptie a Prof. Univ. Dr. MSc. Ing. Constantin OPRAN, aduce un plus de cunoastere in sensul rezolvarii necunoscutelor complexe ale domeniului Management de Proiect”, spun oficialii, citati de www.SMARTfinancial.ro.

“Aflati, de asemenea, ceea ce trebuie facut si mai ales ce nu trebuie facut ca un manager de proiect sa coordoneze eficient echipa de lucru. Managementul unui proiect nu este simplu si abilitatile de project management nu apar in mod natural la multe persoane. Totusi, aceste abilitati care tin de definirea si managementul unui proiect pot fi invatate si permanent imbunatatite. Intelegerea si practicarea notiunilor insusite prin frecventarea acestui training va vor creste sansele de derulare cu succes ale proiectelor cu fonduri nerambursabile”, se arata in aceeasi sursa.

“Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success”, spunea Henry Ford, sintagma utilizata ca motto, ca argument pentru curs. “Managementul Afacerilor prin Proiecte” este organizat in perioada 6-8 septembrie 2006. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, telefon 021.317.45.16 sau 317.47.40.

Sursa: SMART financial – www.SMARTfinancial.ro ©