Un nou mall se va deschide in aceasta toamna, in zona Eroii Revolutiei. Este singurul complex de acest fel din sudul Bucurestiului.
Situat la intersectia a cinci dintre cele mai circulate artere, soseaua Oltenitei, soseaua Giurgiului, Calea Serban Voda, soseaua Viilor si Bulevardul Pieptanari, complexul are o suprafata totala de 36.000 de metri patrati, dintre care aproximativ 1.000 mp sint terase pentru public. Cladirea va avea trei subsoluri (cu spatii de depozitare si parcare), parter si patru etaje, cu o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

„Ca orice mall dezvoltat conform ultimelor concepte din segmentul retail, acesta ofera supermarket, imbracaminte si incaltaminte, jucarii, cosmetice, bijuterii, aparatura electronica si electrocasnica, servicii de telefonie mobila, banca, oficiu de schimb valutar, farmacie, cafenele, fast-food, restaurante, cazinouri, jocuri si cinematograf“, afirma Eduard Uzunov, general manager Regatta.

La etajul al treilea se va deschide un cinematograf cu o suprafata de aproximativ 4.500 mp. Vor fi sase sali de spectacol, cu o capacitate de aproximativ 1.100 de locuri. Spatiile sint deja inchiriate in totalitate.

Citeste si:  Impozit pe vanzarea mostenirii

„Pentru marea majoritate a spatiilor exista lista de asteptare si fiecare potential chirias va fi analizat“, considera Sorin Slavu, real estate broker Regatta.