Keytion, in spatele acestui nume se ascunde un nou proiect pe platforma de fond participativa KickStarter. O tastatura mecanica dedicata tuturor gamerilor, pana si celor mai exigenti.

O tastatura mecanica fara fir pentru gameri? O idee interesanta ar zice unii. Insa, explicatia este una extrem de simpla. Lumea gamingului pe PC si laptop poseda codurile si micile sale subtilitati. Astfel, in zilele noastre, cu siguranta o casca de genul Creative SXFI Air Gamer este un atu de neegalat pentru a-I auzi pe adversar sosind. Insa si tastatura si mouse-ul trebuie sa ne ajute in timpul jocului, nu doar castile.

Si, in universul gamingului, ne plac tastaturile luminate, dotate cu multe functii insa, unii gameri si-ar dori sa aiba o tastatura mecanica. Sensibilitatea tastelor si reactivitatea reprezinta pentru unii mai mult decat un gadget, un atu.

Keytion, 87 de taste si un design compact

Acest proiect de tastatura mecanica propusa de catre compania cu acelasi nume este o tastatura mecanica echipata cu taste interschimbabile si cu comutatori PBT. Marca propune de altfel doua tipuri de senzori, albastru sau rosu, in functie de preferintele utilizatorului.
Interesant in cazul acestei tastaturi este faptul ca propune trei tipuri de conexiune. Se poate conecta la computer prin intermediul unui cablu USB insa nu numai.

Citeste si:  Sistem informatic TVA functional

Se mai poate conecta fie via Bluetooth, fie cu ajutorul unui adaptor RF 2.4 GHz. In modul fara fir, tastatura se poate baza pe o baterie de 3000 mAh pentru a fi autonoma. Marca anunta o autonomie de doua ore in momentul in care retroiluminarea este activata si poate fi folosita timp de 240 de ore atunci cand retroiluminarea este oprita.

Pret si disponibilitate

Tastatura este propusa actualmente la un pret de 59 de euro pe site-ul Kickstarter si primele exemplare vor fi distribuite incepand cu luna noiembrie a acestui an. Asteptam primele impresii si revenim cu un articol.