Jobbing.ro a implementat cu succes in cadrul Programului “sInternship in Romania” un modul de joburi ce reprezinta o abordare originala a interactivitatii in procesul de navigare pe internet.

Dupa o perioada de 6 luni de testare cu succes in diverse proiecte pilot, proiectul este acum disponibil pentru initierea de parteneriate cu oricine doreste sa mareasca eficienta propriului site, prin oferirea de informatie de interes, fidelizare si cresterea numarului vizitatorilor proprii.
Modulul de joburi este o facilitate oferita de www.jobbing.ro, ce pune la dispozitia posesorilor de site-uri o rubrica de joburi, ce este instalata chiar in site-ul propriu. Vizitatorii site-ului pot gasi infomatii despre oferte de angajare sau companii, grupate pe diverse criterii de interes, in functie de preferintele si specificul site-ului, toate acestea fara a parasi site-ul pe care navigheaza pentru a intra pe un portal cu oferte de angajare.
Implementarea acestui modul este gratuita si poate fi realizata rapid, integrandu-se perfect cu identitatea grafica a site-ului gazda. Proiectele pilot care au testat eficienta instalarii modului oferit de Jobbing.ro au fost realizate in parteneriat cu www.comunicatedepresa.ro, primul serviciu de relatii publice online din Romania dedicat in exclusivitate publicarii si distributiei de comunicate de presa, si Societatea Studentilor Farmacisti din Bucuresti (www.ssfb.ro ). In cadrul programului “Internship in Romania”, modulul implementat de Jobbing.ro gestioneaza in cadrul site-ului dedicat, www.interni.ro, componenta de inscriere online si afisare a ofertelor in cadrul programului, precum si pe cea de suport in gestionarea activitatii de recrutare online pentru initiatorii acestuia.
Perioada de testare in cadrul proiectelor pilot a relevat avantajele utilizarii modulului de joburi, integrat cu sistemul Jobbing.ro, care ofera beneficii in fidelizarea vizitatorilor si cresterea timpului petrecut in site prin oferirea de continut de interes. Facilitatea in utilizare si avantajele oferite fac din acest modul un instrument util pentru cresterea eficientei prezentei online cu minimum de efort investit.

Citeste si:  Peste 4,3 milioane de accesari pentru site-urile romanesti in 2005

Pentru mai multe informatii despre sistemul Jobbing si modulul de joburi pentru integrarea in site-uri partenere va invitam sa vizitati www.jobbing.ro.

Despre Jobbing.ro
Jobbing.ro este un serviciu specializat de prezentare a ofertelor pentru recrutare online si dezvoltare parteneriate cu scopul de a facilita legatura dintre candidati si companiile angajatoare.
Sistemul Jobbing.ro a fost creat pentru o mai buna prezentare a anunturilor catre candidati, prin colaborarea stransa cu firmele de recrutare din Romania. Odata ce un anunt este publicat, acesta este distribuit in sistemul Jobbing, in functie de domeniul caruia ii este adresat, sau al ariei de interes, pentru a crea mai multa vizibilitate in fata candidatilor. Astfel, numarul de candidati ce au acces la anunturile publicate in sistemul Jobbing creste exponential, odata cu dezvoltarea sistemului.

Sistemul Jobbing.ro permite o segmentare precisa a publicului tinta, companiile putand sa posteze anunturi direct catre publicul vizat. Se usureaza astfel procesul de recrutare, devenind mai facil si mult mai rapid. De asemenea este un plus pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca, se reduce semnificativ timpul de cautare.
Jobbing.ro ofera gratuit modulul de job-uri si asistenta pentru implementarea in cadrul website-ului companiei, parteneriat prin care se realizeaza o legatura directa si vizibila intre candidati si angajatori.
Prin valoarea dobandita, parteneriatele proprii dezvoltate si sustinute, Jobbing.ro vizeaza atingerea si mentinerea pozitiei de top pe nisa de piata careia i se adreseaza.

Citeste si:  IBM, principalul rival al lui Bill Gates