Investitorii pot subscrie incepand din 10 septembrie pentru achizitionarea de actiuni AAA Auto Group, care distribuie autovehicule noi si rulate in Europa Centrala si de Est, informeaza un comunicat al AAA Auto Group, citat de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Managementul companiei si coordonatorul emisiunii de actiuni – Patria Finance vor prezenta AAA Auto Group potentialilor investitori intr-un road-show care a inceput luni la Praga si va continua pâna pe 19 septembrie la Budapesta, Viena, Londra, Bratislava si Varsovia. Perioada de subscriere se va incheia pe 21 septembrie.

AAA Auto Group activeaza in domeniul auto de aproape 14 ani, extinzându-se gradual de la sediul sau central din Republica Ceha in alte tari din Europa Centrala si de Est. In prezent, grupul coordoneaza o retea de 38 de sucursale in cinci tari – Cehia, Slovacia, România, Ungaria si Polonia. Conform rezultatelor consolidate, AAA Auto Group a vândut anul trecut 61.939 autovehicule noi si uzate, inregistrând o cifra de afaceri de 348 milioane euro. Grupul intentioneaza sa isi extinda activitatea in Balcani si in fostele state sovietice.