BTL Design organizeaza pe 19 septembrie 2007, la sala Paris Rive Droite de la Hotel Novotel, seminarul de management al riscului financiar, intitulat “Metode noi de securizare si finantare a afacerilor din Romania”. Acest seminar este organizat impreuna cu Coface Romania si ING Romania in calitate de parteneri principali si Gras Savoye – in calitate de partener de eveniment.

Evenimentul se adreseaza specialistilor ce activeaza in companii multinationale, cabinete de consultanta, departamente de risc, departamente financiare, mass media si oamenilor de afaceri care “doresc sa minimizeze riscurile financiare ale afacerilor si sa beneficieze de surse noi de finantare”.

Evenimentul va fi impartit in doua sesiuni: prezentari teoretice ale solutiilor si studii de caz practice pe temele prezentate in prima parte. Temele abordate privesc asigurarile de credit comercial, finantarea prin metoda factoringului, strategii de reducere a riscului financiar si alte solutii de asigurari. In prima plenara, destinata solutiilor folosite in asigurarea riscului financiar si comercial al afacerilor, Cristian Ionescu, Managing Director la Coface Romania va vorbi despre “Asigurarea de credit comercial – Siguranta cresterii afacerii”.

Citeste si:  BVB: Indicii au crescut cu peste 2%

Ulterior, Simona Georgescu, Clients and Operations Director la ING Commercial Finance, impreuna cu Radu-Mihai Ivan, Sales Manager la ING Commercial Finance Factoring vor prezenta solutii de “Finantare rapida si eficienta a afacerii”. Un reprezentant al firmei Gras Savoye – broker de asigurari va sustine o prezentare despre “Solutii de asigurari pentru diminuarea riscului companiei”.

In incheierea plenarei, un reprezentant al ING – Fond de pensii private, va vorbi despre optiunile pe care aceasta companie le ofera in acest domeniu in prezentarea “Pensiile private, stimulent adresat resurselor umane ale companiei”.

Sesiunea de lucru, destinata analizelor si studiilor de caz, va cuprinde discutii despre “Asigurarea interna si de export” (Coface Romania), “Finantarea prin factoring, etape si avantaje” (ING), studiu de caz de la compania de brokeraj asigurari si “Solutii de pensii privat – pilonul 2 si 3” (ING).

Radu Ion, manager al BTL Design, organizatorul acestor seminarii, remarca: “La acest seminar sunt prezente cele mai mari companii ce activeaza pe piata din Romania, iar prezentarile vor fi sustinute de specialisti recunoscuti in domeniul lor de activitate. Acest lucru este o garantie solida ca firmele participante vor beneficia de cele mai proaspete si pertinente informatii”. Partenerii media ai evenimentului sunt Business Standard si Money Express, publicatii de business ale trustului media Realitatea-Catavencu impreuna cu SMARTfinancial.ro si finantare.ro.

Citeste si:  Nesiguranta a provocat noi scaderi la bursa

Din 2003, BTL Design este specializat in promovarea B2B si dispune de o oferta variata de servicii: publicitate “below the line”, publicitate neconventionala, realizare de strategii complexe de comunicare si relatii publice, oferirea de suport logistic pentru organizarea unor intalniri societatea civila, organizarea unor evenimente speciale (conferinte, mese rotunde, workshop-uri), elaborarea mapelor de presa, concepere conferinte, seminarii, gestionarea relatiilor cu mass-media (interviuri, realizarea de poze, articole).