In parteneriat cu Consiliul Judetean Timis, Institutia Prefectului Judetului Timis, CCIAT, ANIMMC si Agentia de Dezvoltare Regionala Vest, cu sprijinul autoritatilor din principalele ministere, Casa Europei Eurolink, cu concursul unor importanti Parteneri Strategici, ai Retelei Regionale de consultanti si experti in Fonduri Europene informeaza ca la Centrul de Afaceri al CCIAT din Timisoara, in perioada 26-28 aprilie 2007, va avea loc evenimentul sub genericul “Salonul Regional al Proiectelor cu Fonduri Europene”.

Acest eveniment interactiv combina stimularea elaborarii proiectelor de catre comunitatile locale si intreprinderile mici si mijlocii printr-o Bursa a ideilor de proiecte si runde de consiliere / networking, cu consultarea publica asupra procesului de absorbtie, prezentarile furnizorilor de bunuri si servicii specializate (banci, institutii financiare, agentii de consultanta etc) si formarea adecvata a echipelor de implementare si a expertilor / consultantilor apti sa asigure asistenta tehnica si juridica beneficiarilor de proiecte, au anuntat organizatorii, citati de www.SMARTfinancial.ro.

In mod special, pe langa Dezbaterea Publica pentru consultarea beneficiarilor, Salonul Regional va gazdui prezentari corporative ale unor companii si organizatii importante si un schimb de idei si sugestii intre organizatiile si companiile beneficiare de finantari si reprezentantii autoritatilor de management/organismelor intermediare. Rezultatele vor fi sintetizate intr-un Raport Special ce va fi remis institutiilor centrale romanesti si europene.

Citeste si:  Cum alegem cel mai cald culcus pentru economiile noastre in banci

Sesiunea de Informare si Training organizata sub titlul: “Noutati legislative si procedurale ale accesarii Fondurilor Europene (2007-2013). Cum sa formam o echipa eficienta de implementare si sa asiguram asistenta tehnica specializata a proiectelor” este conceputa intr-un format integral practic care pune exclusiv accentul pe “Tips & Tricks” – abilitati si tactici pentru o intelegere din launtru a problemelor, sanselor, riscurilor si capcanelor in cursul accesarii si implementarii proiectelor.

Trainingul are loc cu concursul expertilor guvernamentali, unor traineri de marca si a unor consultanti cu indelungata experienta in gestionarea proiectelor UE. Participantii la sesiunea de training primesc Certificate de Participare si pot fi cooptati ca experti tehnici/ consultanti independenti de catre firmele de consultanta prezente la eveniment.

Agenda detaliata a evenimentului poate fi consultata pe paginile de internet www.StructuralFunds.ro.

Cererile de participare si formularele de inscriere la sesiunea de informare si training pot fi transmise prin e-mail la info @ structuralfunds.ro sau la numarul de fax: (021) 230 49 97, pana cel tarziu in data de 19 aprilie 2007, orele 16:00.

Citeste si:  Curieratul, o piata de peste 130 milioane euro