Cosmedica.ro, site informativ si de prezentare al clinicii de operatii estetice SC CHE COSMEDICA SRL, a fost relansat impreuna cu o noua sectiune dedicata medicinei regenerative.

Relansarea a fost facuta in ideea ca website-ul reprezinta cartea de vizita a clinicii dar si din dorinta echipei Cosmedica de a fi reprezentata intr-un mod cat mai convingator potentialor clienti. Astfel, administratorii site-ului au dat o mare atentie usurintei de utilizare, dar si aspectelor estetice, toate astea pentru a aduce in mediul online o pagina cu adevarat reprezentativa pentru acest domeniu al medicinei chirurgicale.

Sectiunea de Medicina Regenerativa – interventii estetice fara operatie

Cea mai noua sectiune a www.Cosmedica.ro este dedicata procedurilor de medicina regenerativa. Este vorba de medicina si nu de chirurgie deoarece toate procedurile ce intra in aceasta categorie sunt proceduri noninvazive ce nu necesita operatie si care folosesc celule stem si grasime proprie a pacientului.

Aceasta tehnologie moderna devine o alternativa la tot mai multe operatii clasice precum marirea de sani spre exemplu.

Citeste si:  10 idei care modelează viitorul afacerilor, prezentate la Zilele Biz, festivalul de business al României

Printre serviciile de medicina regenerativa oferite de clinica Cosmedica din Baia Mare se numara:

1. Liposculptura – o forma de liposuctie mult mai delicata si mai putin invaziva ce remodeleaza forma corpului eliminand depozitele de grasime. Este o procedura ideala pentru persoanele care se afla aproape de greutatea ideala insa au zone de grasime persistente ce nu pot fi rezolvate cu exercitii fizice.

2. Marirea feselor si a sanilor fara operatie – alternativa mult mai sigura a operatiilor cu implanturi, marirea sanilor sau a feselor fara operatie se face cu ajutorul grasimii proprii a pacientului, fiind o procedura mult mai naturala si mai putin dura cu corpul. Din acest motiv perioada de recuperare este mult mai scurta.

3. Intinerirea fetei si mainilor – prin aspirarea grasimii si injectarea acesteia in tesutul sub cutanat al mainilor, pielea se intinde iar suprafata acestora recapata aspectul estetic de dinainte de imbatranire. Pentru fata, se folosesc celule stem din sangele pacientului ce au prin injectare efect rejuvinant.

Citeste si:  Saci vidat haine: ce sunt, cum functioneaza, ce avantaje au

4. Interventii estetice fara operatie specifice mamicilor si domnilor – o tehnica minim invaziva ca alternativa la operatiile relativ complicate si cu un timp mare de recuperare, ca si majoritatea procedurilor de medicina regenerativa, aceasta se efectueaza si ea utilizand grasime si celule stem din sangele pacientului.

Acesta serie de proceduri si tehnici moderne se adauga la lista lunga de interventii chirurgicale ce poate fi efectuata de catre medicii chirirgi plasticieni din echipa Cosmedica, o echipa cu vasta experienta in domeniu si cu o ambitie de autoperfectionare permanenta. Astfel, aici se pot remedia inclusiv probleme de microchirugie si reconstructie arsuri, chirurgia mainii sau chirurgie a tumorilor maligne de piele.

Clientii clinicii sunt prima si cea mai graitoare dovada a succesului echipei, iar povestile acestora de succes sunt singura recomandare de care Cosmedica are nevoie.

Dr. Chirurg Mihai Chertif
www.cosmedica.ro
Tel:0753042234