Iti doresti sa iti schimbi telefonul insa eziti sa cumperi unul second hand de pe site-urile de publicare anunturi gratuite din Romania. Trebuie sa stii ca exista o alta posibilitate, mai interesanta: aceea de a cumpara un smartphone reconditionat. Avantajele sunt numeroase: sunt telefoane recente, la preturi abordabile care vin si cu garantie.

Ce este un iPhone reconditionat?

Un iPhone reconditionat este un aparat returnat spre Apple, un telefon verificat cu deosebita atentie din punct de vedere tehnic (hardware, software), reparat de catre specialisti cu scopul de a se repune spre vanzare. Cauzele pentru care un smartphone poate fi returnat la Apple sunt numeroase: probleme tehnice, zgarieturi. Mai este posibil ca utilizatorul sa nu fie multumit de telefon si il returneaza.
Achizitionand un iPhone reconditionat ai garantia ca vei beneficia de un produs functional, conform cu originalul.
Este usor sa gasesti un iPhone reconditionat printr-o simpla cautare pe Google. Sfatul nostru este acela de a cauta o platforma specializata, cunoscuta pentru comercializarea de telefoane reconditionate. Aceste platforme au deja numerosi clienti si, drept urmare, numeroase pareri. Drept urmare, poti achizitiona un iPhone de pe aceste platforme cu toata increderea.

Ce modele de iPhone reconditionate sunt disponibile pe piata?

Ofertele reconditionate cuprind aparatele recente, care inca mai fac parte din oferta actuala Apple. Cu alte cuvinte, vei avea acces la intreaga gama Apple actuala:

-iPhone XR 64 Go;
-iPhone XS 64 Go;
-iPhone X 64 Go;
-iPhone 8 64 Go;
-iPhone 7 32 Go;

Avantajele oferite de telefoanele reconditionate:

– Preturi in medie cu 30% mai mici decat modelele noi;
– O garantie de minim 6 luni care poate ajunge pana la 18 luni;
– Livrare rapida;
– Un serviciu client operational care iti permite sa returnezi produsul in cazul in care nu esti multumit;
– Un ultim avantaj ar fi faptul ca vei avea parte de o achizitie ecologica;

Acum ca stii care sunt avantajele unui telefon reconditionat, nu ezita sa optezi si tu pentru aceasta posibilitate.