app

Exista inca un numar mare de companii care sunt blocate in documente xlxs, word, pentru a-si gestiona procesele interne de zi cu zi si administra afacerea. Poti sa intri in astfel companii si sa vezi ca au teancuri de hartie cu informatii care ar putea fi stocate cu usurinta intr-o baza de date pe un server sau in cloud si accesibile 24/7. Dar realitatea dura este ca multe companii se tem de tehnologie. Oamenii nu vor sa schimbe felul in care fac lucrurile pentru ca le fac asa de ani de zile si functioneaza pentru ei, chiar daca ceea ce functioneaza este ineficient si poate fi facut intr-un mod mai intuitiv.

Indiferent de industria din care faci parte, obiectivul tau principal este cresterea veniturilor si optimizarea resurselor. Toate acestea pot fi atinse prin digitalizarea afacerii, transformarea digitala. Deci, care este solutia la problemele mele de afaceri?

Solutia este simpla. Ai nevoie de ceva care este disponibil atunci cand ai nevoie, ceva care poate rula pe orice dispozitiv, fie ca este desktop sau mobil, si ai nevoie de ceva care poate fi extins atunci cand afacerea ta creste. Aceste trei lucruri pot fi realizate printr-o aplicatie web personalizata care ruleaza in cloud sau pe un server intern.

Dezvoltarea aplicatiilor web personalizate face ca managementul afacerii tale sa fie mai eficient, deoarece aplicatia web cuprinde toate caracteristicile si functionalitatile relevante, caracteristici si functii care sunt corelate direct cu nevoile tale de business. Aplicatiile pot fi de diferite tipuri, cum ar fi software-ul de management al relatiilor cu clientii, o solutie personalizata de comert electronic, aplicatie de automatizare a proceselor din cadrul companiei, etc. Pe scurt, procesul de dezvoltare aplicatii web personalizate isi propune sa creeze solutii capabile sa acopere nevoile tale specifice, astfel incat, afacerea ta sa poata functiona fara probleme.

Beneficiile dezvoltarii de aplicatii web personalizate

De ce dezvoltarea de aplicatii web devine din ce in ce mai populara? Sa aruncam o privire asupra avantajelor utilizarii acestui tip de soft.

  1. Dezvoltata pentru tine

O aplicatie web personalizata va indeplini perfect obiectivele si cerintele specifice ale companiei tale. Cand utilizezi un software standard, generic, trebuie sa accepti termenii si conditiile pe care acesta le stabileste. Viitorul organizatiei tale depinde in intregime de sprijinul dezvoltatorilor. In cazul in care furnizorul de solutii inceteaza sa-l actualizeze, va trebui sa cauti o noua companie, intr-un timp limitat, ceea ce ar fi destul de costisitor si incomod.

  1. Automatizeaza sarcinile repetitive

Exista o varietate de informatii care circula intre diferite procese si sisteme. Aplicatiile web personalizate eficientizeaza procesarea datelor, asigurandu-te ca nu mai trebuie sa gestionezi si sa actualizezi datele manual, sporind performanta, marind viteza de lucru si economisind un timp grozav. Folosind sistemele automatizate, cum ar fi solutiile CRM personalizate, poti crea rapoarte informative si perspective pentru afacerea ta.

  1. Solutie rentabila pe termen lung

O solutie web personalizata poate parea costisitoare initial, cu toate acestea, in cele din urma, vei realiza ca merita toate eforturile deoarece ofera performante mari si rezultate excelente. Toate nevoile de business pot fi reunite intr-o singura aplicatie pentru o eficienta maxima.

Acum probabil ca te intrebi „Cum construiesc o aplicatie web personalizata care este disponibila, compatibila cu orice dispozitiv si extensibila?”. Raspunsul este ca nu o construiesti tu. O vom construi noi pentru tine. Dezvoltarea web personalizata este mai ieftina si mai eficienta daca este externalizata. O echipa aleasa cu atentie iti poate oferi multe beneficii. Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui problemele tale pe site-ul nostru www.instatic.ro, iar noi vom veni cu o solutie care functioneaza exclusiv pentru afacerea ta.