Furnizorul de solutii complete pentru consumatori si companii, D-Link si compania de comunicatii globale prin Internet, Skype, au lansat adaptorul telefonic D-Link Skype USB, care permite consumatorilor sa isi utilizeze telefoanele existente, cu cablu sau fara, pentru a beneficia de caracteristicile pentru apeluri gratuite, informeaza un comunicat al celor doua companii. Adaptorul telefonic D-Link Skype USB (DPH-50U) permite utilizatorilor sa accepte atat apeluri Skype, cat si prin intermediul telefonului obisnuit, pentru a folosi acelasi aparat telefonic cu un grad ridicat de flexibilitate. Cand consumatorii vorbesc pe o linie telefonica traditionala si primesc un apel Skype, ei pot schimba cu usurinta liniile, pentru a prelua apelul Skype, sau invers, ca si cum ar utiliza optiunea „apel in asteptare“. Este posibila si conectarea in regim de teleconferinta, intre linii telefonice obisnuite si Skype. Pentru un grad de comoditate sporit, adaptorul telefonic D-Link Skype USB include un display luminos, care indica utilizatorului daca primeste apel de pe un telefon obisnuit sau de la un utilizator Skype.

Citeste si:  IT&C-Tot ce ce stie despre casca de realitate virtuala de la Apple

Adaptorul telefonic este compatibil cu PC-ul si se conecteaza cu usurinta la o linie telefonica obisnuita, la telefon si la computer. Cum adaptorul este alimentat cu energie de la computer prin cablul USB, nu necesita o sursa suplimentara de energie.

Adaptorul telefonic D-Link Skype USB (DPH-50) va fi disponibil in intreaga Europa la pretul de 39,99 lire sterline (59,99 euro), incepand din februarie 2006. D-Link este lider global in conectivitate pentru retelele destinate intreprinderilor mici, mijlocii si mari.

Autor: Gabriel Preda