Portalul american Yahoo, a realizat un top cu primele 10 cautari – cele mai cautate subiecte in randul vizitatorilor. Pe primul loc se situeaza cantareata Britney Spears, o veterana al topului. Este pentru a cincea oara in cei sase ani de existenta a acestui top cand Britney Spears ocupa prima pozitie. –

Pe locul al doilea in topul anului, se situeaza o retea profesionala care organizeaza lupte, in timp ce pe locul 3 se plaseaza Shakira. Urmeaza cantareata Jessica Simpson, starleta Paris Hilton si populara emisiune americana care cauta staruri, “American Idol”. “Acest top ne ofera o buna imagine a anului 2006”, a declarat purtatorul de cuvant al companiei, Cathi Early.

Este cunoscut faptul ca femeile celebre se situeaza an de an in fruntea topului, cu cele mai multe cautari, insa in acest an au exista si exceptii. Printrre cele mai frecvente cautari se situeaza si moartea australianului Steve Irwin, Cupa Mondiala, cercetarile facute de FBI asupra disparitei cadavrului legendarului Jimmy Hoffa, situatia din Irak, sanatatea lui Fidel Castro, procesul lui Saddam Hussein si testele nucleare din Coreea de Nord.