cos cadou Paste

Gestul de a oferi cosuri cadou gourmet a devenit unul obisnuit in mediul de afaceri, in Romania fiind un obicei promovat mai ales de catre corporatii cu know-how din experientele lor de pe pietele economice mai dezvoltate. Cosuri cadou Paste sau Craciun, dar cu alte ocazii din an sunt oferite in principal catre angajati, dar si spre alti colaboratori, inclusiv furnizori sau clienti de importanta strategica.

Ce beneficii aduce oferirea de cosuri cadou pentru o companie

In primul rand, trebuie sa subliniem ca din punct de vedere fiscal, oferirea de cosuri cadou de Paste si de Craciun pentru angajati este scutita de impozit in limita a 150 lei, conform legislatiei fiscale din tara noastra in acest moment. Asadar, este o cheltuiala isteata pentru firma. La fel si in cazul angajatelor care primesc cosuri cadou de 8 martie. De 1 iunie, se pot acorda in acelasi regim fiscal cosuri cadou pentru copiii angajatilor.

Salariatii care beneficiaza de cosuri cadou de Sarbatori considera acest gest o dovada de pretuire din partea firmei. Practic, compania inglobeaza mesaje de multumire in acest cos cadou. Oamenii au nevoie de astfel de satisfactii profesionale, sa inteleaga ca efortul lor de la munca este apreciat de catre companie. Cosurile cadou cu produse gourmet premium reprezinta cadouri “cu suflet”, care pot fi consumate in familiile angajatilor.

Astfel, este o metoda de apropiere intre companie si angajat, ba chiar si intre companie si familia acestuia (care ar putea fi mai toleranta in anumite situatii limita, cand este nevoie de munca peste program de exemplu pentru a finaliza proiecte cu termen limita foarte scurt). Cosurile cadou contribuie la fidelizarea angajatilor, la pastrarea acestora in companie. Cu cat cosurile cadou sunt mai impresionante, cu atat mai bine.

Cosuri cadou corporate pentru partenerii de afaceri

Companiile pot oferi cosuri cadou si partenerilor de afaceri, de la furnizori pana la clienti VIP. In aceste cazuri, nu exista facilitati fiscale speciale, dar avantajele de business sunt importante. Se realizeaza o apropiere intre parti, din nou cu un mesaj de pretuire inglobat in cosul cadou oferit. Un client VIP care primeste un cos cadou neasteptat de la o companie cu care a colaborat intens se va simti apreciat, intr-o relatie comerciala pretuita de companie. Implicit, va avea tendinta de a transforma brandul firmei intr-un lovemark, adica o alegere cu suflet, dincolo de ratiune stricta.

In cazul furnizorilor care primesc cosuri cadou, din nou se realizeaza o relatie la nivel uman intre persoanele de decizie din companii si totul ar putea fi mai permisiv inclusiv in ceea ce priveste de exemplu termenele de plata a facturilor sau alte situatii care in mod normal pot genera tensiuni in business si probleme financiare.

Cosuri gourmet de Paste se pot comanda online, este important sa fie aleasa o firma cu suficienta experienta si cu o imagine impecabila, care poate furniza cosuri cadou absolut impresionante precum aceste cosuri cadou gourmet, ideale cosuri cadou corporate.