Cum este mai bine? Sa cumperi sau sa inchiriezi o masina? Cu siguranta ti-ai pus si tu macar o data aceasta intrebare. Drept urmare, daca inca nu esti convins daca este bine sau nu sa inchiriezi o masina, iti recomandam sa citesti acest articol. In cele ce urmeaza iti vom spune ce avantaje ai daca inchiriezi o masina.

Taxele pentru o masina inchiriata sunt mult mai scazute

Daca alegi pentru moment sa inchiriezi o masina, nu sa o cumperi, si asta din diferite motive, trebuie sa te astepti la taxe mai scazute. Mai ales daca alegi sa inchiriezi o masina pe termen lung.

Poti inchiria o masina dintr-o gama mai performanta

Deoarece pentru o masina inchiriata vei plati mai putin pe luna decat daca alegi sa achizitionezi un autoturism, ai avantajul de a alege o masina dintr-o gama mai performanta. Aceasta masina dintr-o gama superioara vine cu un plus de siguranta deoarece este mai bine echipata.

Chiar daca dispui de un buget mai redus poti alege o masina noua

Citeste si:  Honda Civic, Masina Anului in 2006

Chiar daca bugetul tau este mai restrans, poti avea acces la o masina noua, datorita serviciului de inchirieri masini. Este un avantaj enorm pentru cei care isi doresc o masina noua in ciuda unei situatii financiare mai dificile.

O masina inchiriata poate fi schimbata mai des

In momentul in care perioada de inchiriere este incheiata – in general dupa o perioada care variaza intre doi si patru ani – poti schimba marca masinii fara probleme si modelul dupa bunul plac.

Profiti de garantia constructorului cu o masina inchiriata

Chiar daca masina inchiriata nu iti apartine, ai avantajul de a profita de garantia oferita de constructor, cel mai adesea de-a lungul intregului contract de inchiriere. Garantia este limitata in functie de timpul si distanta parcurse si aceste elemente sunt enuntate cat se poate de clar in contractul de inchiriere.

Reparatiile se fac tot sub garantie.