Propusa cu o motorizare unica, electrica si cu doua finisaje pentru lansare, BMW are un pret de pornire de 139 900 de euro in Franta.
Oricat de paradoxal ar parea acest lucru, BMW Serie 7 are drept traditie ruperea tuturor codurilor si, la fel ca si generatia E65 inaintea ei, a saptea iteratie a berlinei se remarca printr-un stil afirmat. Este in egala masura un model original si in Europa este propus pentru inceput intr-o versiune 100% electrica botezata i7. Disponibil deja pentru comenzi, modelul electric oferit de BMW va avea un pret de minim 139 900 de euro.

La acest pret avem doua motoare care ofera 544 CP, 745 Nm, o transmisie integrala si o autonomie WLTP care merge de la 590 la 625 kilometri, in functie de optiunile alese datorita unei baterii de 101,7 kWh. BMW i7dispune de un echipament de serie complet. Putem mentiona aici suspensia penumatica adaptiva, climatizare automata in patru zone, un ecran dublu in partea din fata, un sistem de navigare conectat, un ecran tactil integrat, un sistem audio Bowers&Wilkins, un plafon panoramic fix, proiectoare LED adaptive, portiere cu inchidere asistata si jenti de aliaj de 19 inchi.

Citeste si:  Modelele 4X4 de la Nissan domina piata europeana

Modelul M Sport, comercializat la pretul de 146 850 de euro se recunoaste datorita unui scut agresiv in partea din fata, unor detalii estetice de culoarea negru stralucitor si jentilor de 20 de inchi printre altele.

Unele optiuni, mai seducatoare pentru unii raman optionale. Este si cazul ecranului “cinema” din partea din spate a masinii de 31,3 inchi cu care ruleaza Amazon Fire TV care cer o suprataxa de 4900 de euro. Comercializarea in Europa a modelelor hibride oferite de BMW ramane inca de confirmat. Asteptand aceasta confirmare, BMW i7 xDrive60 poate fi configurata online fara probleme.

Voi ce parere aveti despre acest model nou oferit de BMW? Se va bucura sau nu de succes in randul fanilor BMW si nu numai?

Sursa: https://www.automobile-magazine.fr/toute-l-actualite/article/33564-bmw-i7-2022-deja-les-tarifs-de-la-limousine-electrique