Tesla ar putea lansa un nou produs numit Cyberhammer. Atentie, nu este o masina electrica.

Dupa ce tocmai si-a lansat pick-up-ul electric Cybertruck, Tesla se gandeste deja la un nou produs numit… Cyberhammer. Compania lui Elon Musk nu a facut inca nicio mentiune oficiala despre acesta. Dar site-ul Elektrek a descoperit recent o cerere de inregistrare a marcii comerciale, pe care Tesla a depus-o la Oficiul de Proprietate Intelectuala din SUA, pentru marca Cyberhammer. Si daca te-ai fi gandit ca Cyberhammer va fi numele unei noi masini electrice, te-ai inselat.

Intr-adevar, cu aceasta marca, daca ar fi folosita, Tesla ar intra pe piata… echipamentelor sportive. Documentul descrie produsul pentru care ar putea fi folosita marca Cyberhammer. Si iata ce spune: “Echipamente pentru exercitii fizice, si anume ciocane de gimnastica pentru fitness”. Deocamdata, nu stim daca Tesla are vreo idee despre ce design ar putea avea acest ciocan. Dar este aproape sigur ca va avea un design inspirat de cel al Cybetruck-ului.

Un var al Cyberwhisle-ului?

De asemenea, merita mentionat faptul ca Cyberhammerul nu ar fi primul obiect Tesla inspirat de Cybertruck. In 2021, de exemplu, marca a lansat un fluier numit “Cyberwhisle” in forma unui Cybertruck, pe care l-a vandut la pretul de 50 de dolari pe site-ul sau. “Inspirat de Cybertruck, aceasta editie limitata Cyberwhistle este un obiect de colectie premium construit din otel inoxidabil de calitate medicala cu un finisaj lustruit. Fluierul include o functionalitate de legare incorporata pentru o mai mare versatilitate”, explicase producatorul.

De fapt, acest tip de articol permite companiei Tesla sa isi asigure comunicarea, creand un buzz, fara a-si cheltui bugetul de marketing. La sfarsitul anului 2023, Tesla a lansat si Cyberopener, un desfacator de sticle care ia, de asemenea, forma Cybertruck-ului.

Asteptand cifrele pentru adevaratul Cybertruck

In ceea ce priveste Cybertruck, este inca prea devreme pentru a spune cum se descurca Tesla. Compania si-a publicat recent cifrele pentru ultimul trimestru din 2023 si pentru intregul an. Si si-a atins obiectivul de a livra 1,8 milioane de masini electrice intr-un an, in special datorita Model 3 si Model Y. Compania ar putea comenta vanzarile Cybertruck atunci cand isi va prezenta rezultatele trimestriale, pe 24 ianuarie.

In orice caz, Tesla a vorbit deja despre provocarile de productie cu care se confrunta. “Ne-am sapat propriul mormant cu Cybertruck”, a spus odata Elon Musk.

 

Sursa: https://www.presse-citron.net/apres-le-cybertruck-tesla-veut-lancer-le-cyberhammer-mais-ce-nest-pas-une-voiture/