Un mesaj transmis pe ciocolata nu are termen de comparatie, din moment ce statisticile arata ca 9 oameni din 10 adora ciocolata, iar al 10-lea minte intotdeauna… Avand la baza acest rationament, s-a nascut ideea unei afaceri profitabile: Chocolate Graphics, deschisa pe taramuri australiene, la inceputul anilor 1980. Paradoxal, ideea in sine a apartinut oamenilor pasionati de marketing si nu de ciocolata.

Chocolate Graphics reprezinta de fapt o forma de publicitate neconventionala, pe tablete de ciocolata personalizata. Metoda rudimentara de innobilare a ciocolatei cu mesaje personalizate ori de marketing s-a transformat, treptat, intr-o tehnica performanta. Ciocolata este prelucrata cu ajutorul aparaturii laser, urmand sa imbrace forma unui instrument inedit, special, de transmitere a mesajelor personale sau corporate, instrument care a cucerit treptat piata internationala. Acesta este in peste 18 tari, precum: Australia, China, Danemarca, Grecia, Hong Kong, Marea Britanie, SUA, Koreea, Malaezia, Orientul Mijlociu, Noua Zeelanda, Polonia, etc.

Din aceasta vara, Chocolate Graphics a patruns si la nivel national prin intermediul unui Masterlicentiat. Business-ul isi propune astfel sa devina partenerul dvs. cu gust, care sa va ajute sa comunicati mai bine (sau “mai dulce”) cu angajatii, clientii, partenerii, familia si prietenii.

Citeste si:  Diamantele asigura o investitie de succes

Pentru persoanele interesate de domeniul publicitatii neconventionale, preluarea Master Licentei Chocolate Graphics pentru Romania se face in baza unei taxe de master licenta de 120.000 euro. In schimbul acestei sume, aveti dreptul de a produce si distribui produsele sub licenta Chocolate Graphics pe teritoriul Romaniei.

Beneficiind de o reteta de business construita si dezvoltata pe plan international si adaptata specificului pietei autohtone (ca urmare a strategiilor de marketing create de MasterFrancizatul regional), francizatul roman va avea posibilitatea de a dezvolta afacerea prin mai multe centre de productie, in principalele regiuni ale Romaniei. Mai multe detalii despre afacerea Chocolate Graphics va sunt oferite de compania CHR Consulting.

In ce momente Chocolate Graphics ar putea fi alaturi de dvs.?

Chocolate Graphics poate ajuta la o mai buna comunicare cu angajatii, clientii, partenerii, cu familia si prietenii, spun reprezentantii CHR Consulting. Fie ca sunteti in pozitia de conducere a unei afaceri din industria ospitalitatii, organizati evenimente si receptii in orice domeniu sau, pur si simplu, doriti sa impartasiti cu prietenii si familia cele mai importante succese si evenimente din viata, alegeti un astfel de “moment” dulce. Chocolate Graphics va indeamna la mesaje vesele, personalizate, invitatii de nunta pe ciocolata, decoratiuni pentru masa si desert, multumiri dupa petrecere. Este nevoie doar sa dati frau liber imaginatiei.

Citeste si:  Ce este un rating si de ce este necesar?

Autor: Nicoleta Margineanu