In China, restaurantele McDonald’s isi insotesc McFlurry-urile cu o lingura inedita, Cyberspoon, inspirata… de Cybertruck-ul lui Tesla. Asa este!

Dupa o intarziere de cativa ani, se pare ca marketingul Cybertruck-ului Tesla prinde in sfarsit contur. Oficializat in 2019, pick-up-ul electric al constructorului american este inca tinut in asteptare, dar, intr-un tweet publicat la mijlocul lunii iulie, am aflat ca primul exemplar tocmai a parasit (in sfarsit!) fabrica Gigafactory din Texas. Primele livrari ar putea fi iminente.

O ciber lingura pentru McDonald’s in China

Intre timp, divizia chineza a Tesla face astazi senzatie cu un parteneriat surprinzator cu McDonald’s. Este o colaborare cel putin originala (si inedita), in care celebrul lant de restaurante lanseaza nu un Tesla Burger, ci mai degraba un accesoriu inspirat direct de viitorul Cybertruck.

Este o lingura foarte speciala, numita Cyberspoon. Este, bineinteles, disponibila intr-o editie limitata, fiind planificate doar 50.000 de exemplare in tara. Aceasta prezinta forma foarte angulara a Cybertruck-ului, precum si celebrul de acum finisaj argintiu.

Citeste si:  Tips To Do When Lost At The Time OF Travelling

Fiecare Cyberspoon este livrat intr-un tub de depozitare oficial, pe care se afla inscriptia “powered by Tesla”. Fiecare lingura poarta, de asemenea, cuvintele “Don’t Panic” (Nu intrati in panica), cu referire la una dintre cartile preferate ale lui Elon Musk: Ghidul autostopistului galactic.

Fiecare lingura costa 4 euro, iar ambalajul McFlurry este, de asemenea, inspirat de pick-up-ul electric. Initial, Elon Musk insusi a sustinut ca informatia este falsa, dar parteneriatul este acum oficial.

Aceasta nu este prima data cand marca Tesla este folosita pentru a produce produse “derivate”. Ne amintim cu totii de celebra Teslaquila, dar si de micile Cyberquads, mici quad-uri (inspirate de Cybertruck, desigur) destinate unui public tanar (intre 7 si 14 ani), cu o autonomie maxima de 25 de kilometri si o viteza maxima de 16 km/h. Din nefericire, aceste Cyberquad-uri au trebuit sa fie rapid retrase de pe piata, deoarece nu indeplineau anumite standarde de siguranta obligatorii.