Visul companiei de origine poloneza are o istorie foarte vasta. La baza existentei companiei se afla trei oameni care in acel moment aveau aspiratii de Hollywood, de recunoastere si o placere fantastica pentru jocurile de tip cazino care promiteau utilizatorilor premii inedite.

Dupa zeci de experiente reale in capitala americana a jocurilor de noroc au aparut si aceste masini de jocuri de la Waterboy, un concept ce a prins amploare de la un an la altul si care in utlimii ani este tot mai utilizat la nivel mondial.

Astfel, lumea jocurilor mecanice realizate prin prisma unor cabine imense de joc a ajuns si in Romania, unde a capatat o popularitate la fel de deosebita precum in marile tari ale lumii.

Si astazi putem vorbi in acelasi timp si de seria jocurilor de la Waterboyz Magic Play care ofera o experienta inedita si castigatoare pentru toti cei care apeleaza la jocurile mecanice de la Waterboyz.

Exista asadar o serie de jocuri extrem de populare si recent lansate care va vor testa abilitatile si orientarea catre castig. Prin intermediul jocurilor populare cu castiguri garantate, cei mai agili si inventivii vor castiga un premiu in mod garantat. Iata despre ce jocuri este vorba si ce premii puteti castiga la cabinele de castig instant Waterboyz.

Citeste si:  Cum deosebești sculele contrafăcute de cele originale?

Top 3 jocuri cu gastiguri garantate marca Magic Play de la Waterboyz

  • MacarauaUfosauUfo Crane

Cabina de joc Ufo detine o capacitate vasta pentru a putea umple locul special cu o cantitate semnificativa de jucarii de plus si accesorii, care mai de care mai simpatice si interesante. Participantii vor fi nevoiti sa introduca un numar de monede in portita speciala in baza carora vor primi un numar unic si/sau timpi in care vor fi nevoiti sa se foloseasca de butoanele prezente pe interfata masinii pentru a controla macaraua corespunzator si pentru a prinde jucaria favorita. Este un joc cu si despre strategie, asa ca trebuie multa atentie in vederea tintirii jucariei preferate. Daca reusesti sa princi jucaria cu ajutorul clestelui si sa o duci catre gura de evacuare atunci te vei putea bucura de plush-ul tau favorit.

  • Rata norocoasa vs. Broascanorocoasa

Cele doua masinarii de joc interactiv va vor pune la dispozitie seria preferata de jucarii respectiv o masinarie similara cu primul joc, insa avand drept premiu de aceasta data fie ratustele, fie broastele copilariei noastre, fata de care eram de nelipsit atunci cand parintii ne trimiteau la baie.

Citeste si:  Ferma pentru cresterea melcilor

Mecanismul acestui joc este 100% identic cu cel al Macaralei Ufo, obtinand la final jucaria favorita pentru a retrai sau a impartasi experientele grozave ale copilariei.

  • Acadele

Pentru cei carora le plac dulciurile si care au primit recompensa de nenumarate ori acadele delicioase, acest joc este unul ideal pentru a retrai copilaria si/sau pentru a oferi un dulce copiilor, pe baza unui joc interactiv ce are un astfel de premiu.

Jocul mecanic de acadele functioneaza tot pe baza de monede. Pe interfata digitalizata a ecranului va functiona in mod intuitiv roata norocul care se va invarti timp de o durata prestabilita in urma careia va afisa pe ecran un numar castigator. Cu cat este numarul mai mare, cu atat castigi mai multe acadele.

https://www.waterboyz.ro/