Primul targ de credite din Romania, CreditEXPO 2007, isi deschide portile pentru marele public din Romania intre 21 si 23 septembrie, la World Trade Plaza – Bucuresti.

Prima editie a acestui targ de produse si servicii de creditare isi propune sa faciliteze accesul firmelor si persoanelor fizice la solutiile de finantare existente, usurandu-le in acelasi timp orientarea in multitudinea de oferte existente pe piata.

Pentru prima data in Romania, cei interesati vor putea compara in mod nemijlocit, in cadrul unui targ specializat, ofertele de creditare ale bancilor, companiilor de leasing, institutiilor financiare nebancare, brokerilor de credite, precum si oferta companiilor din domenii conexe, se arata intr-un comunicat de presa al organizatorilor, companiile Plus Media si Creative Brand Communication.

Evenimentul este completat de “CrediTALK 2007”, o conferinta “business-to-business” (B2B) care va reuni in jurul mesei de discutii reprezentanti de prestigiu ai pietei financiar-bancare romanesti. Conferinta este organizata in colaborare cu Asociatia Romana a Bancilor (ARB) si va avea loc vineri, 21 septembrie 2007, la World Trade Center, sala Beijing-Vienna.