Pentru barbati, accidentele de masina ar trebui sa fie un motiv in plus pentru a slabii. Obezitatea mareste riscul decesului intr-un accident de masina.Oamenii de stiinta de la colegiul din Wisconsin spun ca o burtica mai mare poate cauza explozia airbag-ului. Descoperirile nu se opresc aici. Barbatii extrem de slabi au sanse mai mari sa moara intr-un accident de masina decat cei cu o greutate normala. Studiul a fos realizat la un numar de 22.000 de accidente in trafic.

In cazul femeilor studiul a aratat ca greutatea nu reprezinta un factor pozitiv sau negativ in cazul unui accident. „Consideram ca in cazul femeilor distributia kilogramelor in plus este total diferita decat la barbati”, declara Shankuan Zhu, autorul studiului. Barbatii grasi iau forma merelor.

Atat airbag-urile si centurile de siguranta sunt create pentru oameni cu o anumita greutate si inaltime. Depasind acea greutate maxima riscul creste automat.
Efectul cafelei

Un studiu prezentat la Experimental Biology Expo in San Fransisco a aratat ca barbatii au sansa de a slabi considerabil daca inlocuiesc berea favorita cu cafeaua. Pe langa faptul ca arde grasimile cafeaua este o bautura care da energie.

Citeste si:  Colt CZC - premiera mondiala