Se pare ca fake-urile apar nu doar in industria hainelor, ci si in industria steroizilor, iar conform vanzaresteroizi.com, in acest domeniu exista si o zona neagra de care consumatorii ar trebui sa se fereasca. In aceasta situatie, piata fake-urilor intareste foarte mult convingerea ca steroizii au numeroase efecte adverse si determina numeroase persoane sa renunte la utilizarea lor.

Cum se poate face diferenta intre steroizi fake si steroizi buni?

Gama de steroizi fake poate sa fie similara cu cea de produse originale, insa apar unele semne subtile care indica faptul ca steroizii nu sunt buni. In general, specialistii sunt cei care pot sa faca diferenta intre produse si producatorii pot sa ofere inclusiv o verificare a produselor insa sunt prea putini cei care cer o astfel de verificare. De altfel, acesta este cel mai sigur mod prin care se poate descoperi daca un produs este sau nu real. Pentru ca acest subiect este unul foarte delicat se recomanda consumul de steroizi cu foarte mare atentie.

Citeste si:  Sfaturi pentru a mentine piscina curata si clara

Verificarea codurilor de la producator este importanta

In cazul produselor asa cum este si Danabol, codul de bare este foarte important. Pentru fiole se verifica codul fiolei, iar in cazul capsulelor trebuie sa fie verificat codul denumit security code.

In cazul in care codurile nu sunt complet vizibile sau sunt sterse este un motiv pentru ca persoana interesata sa cumpere sa aiba semne de intrebare. Daca acelasi cod este pe un numar mare de fiole este vorba din nou de un produs fake. Este important de mentionat faptul ca toate aceste coduri sunt unice si sunt pentru fiecare produs in parte. Astfel, se poate trage concluzia ca nu doar seria ar trebui sa fie unica, ci si codul care trebuie sa fie verificat.

Atentie la toate detaliile

Un alt aspect important de mentionat este atentia la detalii. Printurile, modul in care cutiile sunt ambalate si verificarea corecta a produselor care trebuie sa aiba holograma, literele scrise in relief si alte astfel de detalii sunt cele mai bune semne ca produsul in discutie este unul real. Toate aceste aspecte tin foarte mult de siguranta si sunt foarte usor de descoperit.

Citeste si:  Best Place In The World To Chilling With Friends

De exemplu, in cazul ambalajelor foarte scumpe, produsele fake elimina o serie de informatii sau de detalii pentru a reduce costurile ambalajului. Detaliile sunt acele elemente aditionale care determina un plus de incredere din partea consumatorului.

Alte aspecte importante care trezesc semnale de alarma constau in faptul ca in cazul steroizilor injectabili eticheta este de obicei lipita manual, in cazul produselor contrafacute. Se poate intampla ca acestea sa fie strambe, ca o cauza a neatentiei sau a lipsei de pricepere. In acest caz, varful ar trebui sa fie etans si sa aiba o baza stabila de metal. De asemenea, continutul are de obicei particule in suspensie in fiola si continutul este cat mai clar.

In cazul in care steroizii sunt sub forma de tableta sau sub forma de capsule sunt si coduri unice care sunt imprimate pe ele. In cazul celor fake, echipamentele care sunt utilizate nu permit astfel de detalii.