Frigiderul a devenit un aparat cu adevarat indispensabil in orice bucatarie a lumii. Gratie acestei inventii incredibile, putem sa pastram alimentele proaspete mult mai mult timp, sa ne folosim de gheata pentru a avea produse de vara pe timp de iarna si sa bem lichide la temperaturi cu adevarat delicioase.

Odata cu evolutia oricarui alt electrocasnic, frigiderul a ajuns si el sa evolueze foarte mult. Astazi, putini sunt cei care aleg sa achizitioneze un frigider plus un congelator ieftin, optand pentru solutia mult mai compacta si mai eficienta a combinei frigorifice.

Este si normal, in conditiile in care combina frigorifica vine cu o multime de avantaje:

  • Ajuta la economia de spatiu;
  • Este mult mai eficienta pe termen lung;
  • Poate sa economiseasca bani;
  • Este mai eleganta.

Daca inca nu ai o combina frigorifica in casa, urmatorul pas pe care il poti face pentru confortul tau este de a achizitiona una. Decizia este simpla, achizitia propriu-zisa trebuie sa se faca in urma unor analize destul de serioase asupra specificatiilor. Articolul http://www.topproduse.ro/blog/cea-mai-buna-combina-frigorifica/ iti dezvaluie pe larg cele mai importante astfel de specificatii, insa daca nu ai rabdare sa citesti, iata care sunt principalele lucruri de care trebuie sa tii cont.

Citeste si:  200 mii mp de spatii de birouri, oferta anului 2006

Ghid de achizitie a combinei frigorifice

Un prim lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi un astfel de produs este brandul. Diferentele dintre brandurile mari si foarte competitive nu sunt chiar atat de prapastioase, insa diferenta dintre un brand cu renume si unul aflat la inceput de drum poate sa fie destul de serioasa. De regula, numele mari au bugetul necesar pentru a investi si pentru a inova iar acest lucru se vede in numeroasele functii disponibile pe combine precum Beko, Samsung sau LG si lipsa lor pe combinele no name.

Este bine ca varianta pe care o alegi sa dispuna de un sistem de dezghetare automata si sa aiba tehnologia no-frost care elimina riscul de a se forma gheata in interiorul frigiderului.

Numarul de compresoare, numarul de rafturi, capacitatea intregului frigider si evident capacitatea congelatorului, toate pot sa decida eficienta unui astfel de produs si daca merita sau nu sa fie achizitionat.

Citeste si:  Alte exproprieri pe DN1

In ultima vreme, combinele frigorifice moderne beneficiaza de indicatoare luminoase si de alarma. Astfel, in cazul in care uiti usa deschisa vei fi avertizat si de asemenea vei sti daca temperatura din interiorul aparatului este cea optima.

Micile detalii conteaza foarte mult, asadar un dispensor de apa, un sistem anti bacterian sau un termostat reglabil pot sa faca o treaba excelenta.

NU trebuie sa neglijezi pretul, mai ales ca diferentele sunt uriase (intre doar cateva sute de lei si peste 5000 de lei pentru o combina), insa este bine sa conturezi bine in gand ideea de investitie. O combina frigorifica va fi achizitionata pe termen lung si foarte lung, asadar este bine sa rupi ceva mai mult buget pentru a te asigura ca achizitia ta este una inteligenta si 100% eficienta.