Health Insurance Concept - Doctor in hospital with health insurance related icon graphic interface showing healthcare people, money planning, risk management, medical treatment and coverage benefit.

Abonamentele medicale private sunt o modalitate prin care ai posibilitatea de a lua măsurile necesare pentru a preveni, a monitoriza, a obține un diagnostic corect și a primi tratamentul adecvat. Cu ajutorul lor, atât tu, cât și cei din familia ta puteți interveni la timp în situația în care apar afecțiuni. Află din rândurile următoare care sunt unele dintre cele mai importante avantaje pe care ți le pune la dispoziție un astfel de serviciu.

În ce constă un abonament medical?

Clinicile oferă mai multe variante de abonamente medicale private, pentru ca fiecare pacient să poată alege serviciile medicale ce corespund necesităților sale, pe o durată determinată, după cum poți observa și aici.

Este o idee inspirată să achiziționezi un abonament medical, deoarece, pe termen lung, avantajele sunt mai numeroase decât dacă ai efectua fiecare analiză sau investigație separat. Unele clinici oferă și posibilitatea ca, pe lângă cel ales pentru tine, să poți achiziționa câte unul și pentru alți membri ai familiei.

Ce avantaje îți oferă?

Iată care sunt principalele avantajele de care te poți bucura și tu atunci când îi faci un abonament medical:

Consultații și controale incluse gratuit

Pe lângă testele și investigațiile pe care le acoperă, unele tipuri de abonamente oferă în mod gratuit consultații și controale. Acest lucru reprezintă un avantaj, deoarece, dacă le-ai efectua în afara abonamentului, ai fi nevoit să achiți o sumă și pentru ele. Informează-te cu atenție în legătură cu tipurile de abonamente și vezi care se pliază cel mai mult pe nevoile tale.

Discounturile avantajoase

Printre avantajele unor abonamente medicale se află și reduceri, de exemplu, la analize de laborator sau investigații precum servicii de imagistică sau proceduri specifice. În cazul în care este necesar să le efectuezi la un anumit interval de timp, poți profita de aceste avantaje.

Pachete promoționale

Înainte de a te decide asupra unui abonament medical, verifică și pachetele promoționale pe care clinica respectivă le pune la dispoziție. De exemplu, unele teste, proceduri sau investigații sunt grupate în seturi și au preț promoțional, astfel că reprezintă un avantaj demn de luat în considerare. Este o idee inspirată să alegi seturi fie că dorești să îți faci evaluările de rutină, fie că în istoricul tău familial există afecțiuni și intenționezi să îți monitorizezi starea de sănătate ca să le previi sau să le identifici de timpuriu.

Facilități variate

Verifică în detaliu mai multe tipuri de abonamente, pentru a te asigura că nu pierzi din vedere niciun beneficiu. În situația în care deja te confrunți cu afecțiuni, te poți interesa care abonament îți oferă cele mai multe facilități.

Multiple căi de comunicare

De regulă, clinica la care faci abonamentul îți pune la dispoziție mai multe modalități de contact (linii telefonice speciale și/sau e-mail), pentru a apela în situația în care dorești clarificări sau alte informații. Unele oferă acces gratuit și la dosarul tău online, astfel că nu este necesar să te deplasezi la sediul clinicii pentru a intra în posesia rezultatelor analizelor sau al investigațiilor.

Ai grijă de sănătatea ta și efectuează analizele medicale de rutină! Optează pentru abonamentul medical care include serviciile care îți oferă cele mai multe avantaje, în funcție de particularitățile organismului tău.