Oamenii apeleaza la o masina de inchiriat in Bucuresti sau in tara atunci cand au nevoie de un mijloc de deplasare comod, sigur si care sa se ridice la inaltimea asteptarilor lor. Pentru a fi multumiti de alegerea pe care o fac, ei trebuie sa fie atenti la cateva aspecte importante, inainte de a pleca la drum cu masina din parcul unei societati.

O masina de inchiriat se verifica intotdeauna!

O firma buna si serioasa, care ii pune la dispozitie unui client o masina de inchiriat Bucuresti sau in alta zona a tarii, are grija de masinile din flota sa, efectuand frecvent verificari ale starii tehnice.

Cu toate acestea, orice client trebuie sa inspecteze cu atentie interiorul si exteriorul masinii, pentru a nu avea surpriza neplacuta sa plece la drum cu componente defecte, care sa-i creeze neplaceri sau chiar sa-i strice vacanta. In plus, daca un client nu semnaleaza o anumita problema la masina, se poate trezi ca firma ii poate imputa respectiva defectiune, considerand ca s-a produs in timpul cand a fost folosita de el.

Citeste si:  Volkswagen dezvolta tehnologii alternative

Verificarea conditiilor de returnare

Toate aspectele care tin de colaborarea cu firma de inchiriere trebuie bine intelese si retinute, iar unul dintre acestea se refera in special la conditiile de returnare. Clientul trebuie sa stie care este data exacta de returnare, precum si ca masina trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care i-a fost inmanata, cu plinul facut, curata, fara zgarieturi sau alte deteriorari la interior si la exterior.

Masina trebuie sa se incadreze in cerintele clientului

In momentul in care apeleaza la o companie de inchirieri, un client are anumite cerinte, bazate pe necesitatile sale. Spre exemplu, un sofer care pleaca alaturi de familie intr-o vacanta a avea nevoie de un spatiu generos pentru depozitarea bagajelor, In acest caz, fie i se va pune la dispozitie o masina cu un portbagaj spatios, fie chiar si una care se preteaza pentru un portbagaj atasat. Un alt exemplu ar fi si acei clienti interesati de inchiriere auto Bucuresti-Otopeni, care isi doresc, in general, o masina dotata cu GPS pentru a gasi rute alternative care sa ocoleasca traficul aglomerat.

Citeste si:  50 de miliarde de euro pentru masini electrice: Hyundai isi propune sa devina lider mondial

Atentie la costuri!

Inainte de a inchiria o masina, fiecare sofer trebuie sa stie exact cat va plati. Toate detaliile legate de costuri sunt precizate in contractul de inchiriere. Alegand o firma care ofera transparenta in tot ceea ce tine de procesul de inchiriere, clientul va stii exact care sunt costurile si nu va avea o surpriza neplacuta cand se va intoarce din excursie si va constata ca are mult mai mult de achitat decat i s-a transmis initial.

Atentie la documente!

Contractul de inchiriere se va citi cu mare atentie inainte de a fi semnat. Clientul firmei de inchirieri trebuie sa se asigure ca acesta este avantajos pentru el si ca nu contine anumite clauze care atrag cheltuieli foarte mari.

Concluzia este ca un client care apeleaza la o firma rent a car trebuie sa verifice starea masinii, documentele si sa se asigure ca toate costurile i-au fost aduse la cunostinta. O companie serioasa, cum este expert-inchirieriauto.ro, asigura un proces transparent si in beneficiul clientului.

Citeste si:  Taxa auto te obliga sa-ti iei masina veche

Automobile Expert SRL

Adresă: B-dul Iuliu Maniu, nr7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5, București 061072

Telefon: 0754 422 599