Bugatti subsidiara VW ofera acum bucatica de fantezie. Insa nu pentru oricine, ci pentru cei care-si permit 1,2mil$, pretul uneia dintre noile modele Veyron.

Prin intermediul site-ului www.bugatti-configurator.com, puteti realiza o parte din design-ul viitorului tau Veyron; puteti alege dintr-o multitudine de palete de culori, combinatii interioare.

Se pare insa ca proprietarii vor trebui sa se multumeasca cu un “amarat” de motor W16 cu 1,001CP.

Peste un milion de euro……si 400 de kilometri pe ora

Bolidul parcurge prima suta de metri in doar trei secunde, iar primele trei sute – in paisprezece! Viteza maxima depaseste 400 km/h.

Masina are un aspect izbitor, pe langa liniile futuriste figurand si cateva tuse care amintesc de modelele de acum sapte decenii. Potrivit reprezentantilor grupului, toate detaliile se apropie de perfectiune si aproape nimic nu a fost lasat la voia intamplarii.
Cutia de viteze are sapte rapoarte si permite schimbarea acestora in mai putin de 0,2 secunde, tractiunea facandu-se pe toate cele patru roti. Anvelopele au fost special concepute de Michelin pentru a rezista vitezei extraordinare, fiind echipate si cu un sistem ce permite reglarea presiunii in timpul mersului.

Citeste si:  Comisia Europeana: Eliminati complet taxa de prima inmatriculare!