MasterCard Worldwide anunta lansarea World Elite MasterCard, o noua platforma de carduri pentru consumatorii de top, companiile mici si directorii din corporatiile mari, informeaza Rompres, citata de www.SMARTbank.ro.

Spre deosebire de alte pachete de produse de plata super-premium destinate acestui segment de public, World Elite MasterCard ofera un mix de beneficii pentru calatorii, recompense generoase si acceptare globala, inclusiv acces la servicii personalizate de turism, prin intermediul parteneriatului cu Virtuoso, cea mai mare retea de calatorii de lux.

World Elite targeteaza segmentul consumatorilor cu un venit anual per familie de peste 250.000 dolari. MasterCard va mai lansa pe piata în 2007 un card World Elite pentru companiile mici si pentru directorii din corporatiile mari.

“MasterCard întelege importanta segmentului consumatorilor de top si al companiilor pentru institutiile financiare partenere. Prioritatea noastra este sa aflam cum gândesc consumatorii de top si sa dezvoltam solutii de plata care sa aiba cautare si utilitate”, a declarat Wendy Murdock, chief product officer la MasterCard Worldwide.

“Lansarea platformei World Elite este punctul culminant al acestui proces, pentru ca este cel mai bun program din industrie, adresat celor care calatoresc foarte mult”, a adaugat oficialul companiei.

MasterCard Worldwide promoveaza comertul global, oferind o legatura economica între institutiile financiare, companii, posesori de carduri si comercianti, în întreaga lume. În tripla sa calitate de francizor, procesator si consilier, MasterCard dezvolta si sustine solutii de plata, proceseaza peste 14 miliarde de plati în fiecare an si ofera analize specializate si servicii de consultanta catre institutiile financiare care îi sunt cliente si catre comercianti.

Virtuoso este o retea de turism de lux bazata exclusiv pe invitatie, care include peste 6.000 de consultanti de turism, peste 300 de agentii în 22 de tari din America de Nord, de Sud, Caraibe, Australia si Noua Zeelanda. Înregistrând 3,8 miliarde dolari venituri generate anual din turism, agentiile membre Virtuoso formeaza grupul cel mai puternic din segmentul calatoriilor de lux.

Sursa: Rompres & SMART bank – www.SMARTbank.ro ©