Blana naturala cat si cea artificiala s-a regasit cu brio atat in prezentarile arhicunoscutilor designari din intreaga lume cat si pe strazile din tara noastra.

Odata cu trecerea anotimpului friguros si cu venirea primaverii, vesta de blana s-a dovedit a fi cel mai bun aliat al doamnelor si domnisoarelor. Pana si vedetele de la Hollywood le folosesc in aceste ocazii in care vremea poate deveni imprevizibila. In zilele de astazi, vesta de blana este o adevarata obsesie vestimentara.

Haine blana naturala nurca marca A&A Vesa Arad: confortul oferit de aceasta precum si caldura emanata va cuprinde trupul de fericire, facandu-va sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.

Piata ofera astazi o gama variata, condusa de modelele lungi sau scurte de vesta blana. Femeile inalte pot purta fara grija o vesta de blana mai lunga pentru a le accentua postura, in timp ce doamnele scunde se pot bucura de veste de blana medii/scurte. Cheia unei vestimentatii bine puse la puncta sta in abilitatea fiecareia de a putea asorta perfect fiecare haina in parte. Astfel, o vesta blana va putea deveni unul dintre cei mai puternici aliati atunci cand vine vorba de stil!

O vesta de acest fel poate insoti fiecare clienta atat in activitatile de zi cu zi (casual, office) cat si la ocaziile speciale unde eleganta este ceruta la maximum. Este importanta de mentionat ca aceste veste se pot inchide cu curele frumos echilibrate de-a lungul taliei pentru a putea scoate in evidenta trupul. Modelele care nu detin sistem de inchidere sunt si ele recomandate de stilisti in special femeilor cu fluctuatii de greutate.

Fiecare vesta de blana poate fi formata atat din par lung cat si din cel scurt. Stilisti recomanda purtarea vestelor de blana cu par lung pentru ocaziile speciale, iar pe celelalte in zilele normale de toamna/primavara. Astazi, se poate alege si din modelele de veste care au doua fete! Acestea sunt inteligente si reprezinta o investitie inteleapta! Ele pot avea pe o fata blana iar pe cealalta fas/piele intoarsa.

Indiferent de situatie, blana poate complementa perfect oricare evenimente si tinuta.

Coloritul acesteia tine strict de gusturile fiecarei femeie. Se pot alege atat modele viu colorate cat si cele inchise. Unele dintre cele mai cumparate sunt cele traditionale, conturate de nonculorile alb si negru.

Pe langa faptul ca pot fi purtate primavara, vestele de blana sunt utile si in anotimpul rece atunci cand dorim o sursa de extra-caldura.