M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil pe piata romanesca. Cei care il promoveaza promit livrare imediata, stocul fiind insa unul limitat. Desi are mai putin de 40 de grame, dispozitivul este un multifunctional veritabil, oferind mai multe functii decat multe alte telefoane mobile de pe piata romaneasca. Ceasul de mana cu telefon mobil M800 este compatibil cu orice retea GSM din Romania, iar garantia este asigurata de MarketOnline.ro pentru o perioada de 12 luni.

M800 este un telefon Tri Band – 900/1800/1900 Mhz. Ecranul este de 1.3″ (3,3cm), 128 x 160 pixeli, 260000 de culori, TFT. Mai mult, ecranul ofera functii Touchscreen de inalta senzitivitate. Telefonul prezinta sunet polifonic, 64biti, dar si functie de vibratie. Functiile sale sunt extrem de complexe – de la aplicatii MP3 si MP4, la jocuri, alarma complexa (inclusiv inchidere si deschidere a telefonului la anumite ore), calculator, calendar si alte programe extrem de utile, ce fac din M800 un telefon cu functii de divertisment, dar si unul extrem de practic pentru cei cu un program alert.

Citeste si:  Telefonie mobila - Marca noua pe piata

Dincolo de un simplu telefon mobil, M800 surprinde prin forma sa inedita – ceas de mana, fiind usor de purtat si aproape imposibil de pierdut, uitat ori furat. M800 poate fi considerat un telefon mobil cu cel mai avansat sistem de auto-protectie: este mereu legat de mana utilizatorului, “deghizat” in ceas.

Memoria interna este de 128MB, telefonul venind si cu 10 tipuri de fotografii pentru ecranul de Standby. M800 suporta inregistrare, inclusiv a apelurilor telefonice. Conform producatorului, bateria telefonului rezista pana la 150 de ore in standby sau 6 ore de convorbiri. Meniul prietenos este in limba engleza, telefonul oferind ca functii suplimentare si WAP, SMS, MMS, conectivitate prin Bluetooth.

Telefonul poate fi utilizat fie vorbind la … ceas, fie utilizand casca Bluetooth inclusa in pachet. Astfel, fara fire, ceasul cu telefon mobil poate fi extrem de usor de folosit. Alaturi de gadget este inclus in pret si un cablu USB cu ajutorul caruia incarcarea poate fi facuta si direct de la laptop sau desktop sau se pot transfera informatii din si catre computer. Cu dimensiuni de 61.1×44.5×17.8mm, M800 se remarca drept un gadget ultra-modern.

Citeste si:  Outlook 2007 da peste cap e-mailul

In pachet, clientul va gasi inclusiv un manual de utilizare in limba romana, dar si doua baterii – pentru a avea mereu o rezerva, precum si incarcatorul de priza si o casca Bluetooth cadou. www.MarketOnline.ro ofera acest produs pe piata romaneasca, in serie limitata, la pretul de 985 lei (inclusiv TVA).