Porsche Bucuresti Vest 1, unul dintre cele mai mari complexe auto din Bucuresti, a intrat deja in atentia clientilor cu cateva luni inainte de lansare. Reprezentat pentru moment printr-un punct informativ in complexul Mobexpert Militari, delarshipul a inregistrat deja prima livrare catre o vedeta.

Cu doar doua zile inainte de Craciun, cunoscutul regizor Sergiu Nicolaescu si-a oferit un cadou deosebit – un Volkswagen Golf GTI. Automobilul, renumit pentru calitatile sale dinamice si propulsorul distins cu titlul “Motorul anului 2005”, a intrat si in atentia renumitului om de film. Acesta are o legatura deosebita cu Volkswagen, detinand si un Touareg V10 TDI, dupa ce printre masinile sale sau inumarat un Passat din prima generatie, un Golf III si un Golf IV.

“Desi inca nu am deschis portile noului centru, am demonstrat ca putem fi activi si ca zona in care ne exitndem are un mare potential. Alegerea pe care domnul Sergiu Nicolaescu facut-o chiar la inceputul activitatii noastre ne onoreaza. Deja si alte personalitati si-au manifestat interesul pentru marcile pe care le reprezentam, ceea ce ne confera multa incredere pentru anul viitor”, a declarat George Moisescu, director de vanzari Volkswagen la Porsche Bucuresti Nord.

Citeste si:  Ponturi pentru alegerea celei mai bune firme de închirieri auto