Unavia.ro este un important dezvoltator imobiliar care isi propune sa aduca un plus atractiv prin proiecte rezidentiale fiabile din toate punctele de vedere. Casele cu un nivel si duplexurile incluse in ansamblu rezidential Ilfov sunt construite langa lac si au acces simplu la metrou.

In ceea ce priveste duplexurile la cheie, acestea sunt mansardate si au trei sau patru camere. Pentru ridicarea lor au fost folosite cele mai bune materiale de constructie. Pe de alta parte, insa foarte important pentru plata, specialistii Unavia sustin ca aceste case pot fi achizitionate inclusiv prin credite Prima Casa, credite ipotecare si credite de nevoi personale.

Pretul unei case de vanzare Ilfov este cu mult mai ieftin in comparatie cu pretul unei case similare din Bucuresti sau zonele limitrofe. Aceleasi tipuri de case cu 3 sau cu 4 camere in Berceni sau in Popesti Leordeni costa dublu. In plus, persoanele care sunt interesate de achizitionarea unei case in ansamblul rezidential de langa Bucuresti trebuie sa stie ca vor beneficia de o casa cu o curte frumoasa, chiar in apropierea statiei de metrou, intr-o zona cu un lac fabulos, cu plaja privata, un parc pentru copii, dar si loc de distractie. La fel de important este si ca materialele folosite pentru constructia caselor sunt de cea mai buna calitate.

Citeste si:  Institutele de cercetare, new entry pe piata imobiliara

Ce avantaje ofera duplexurile la cheie vandute in acest complex rezidential de case Ilfov

Cei care vor dori sa locuiasca in acest complex rezidential case Ilfov vor primi toate informatiile necesare cu privire la duplexurile la cheie. Acestia pot opta pentru duplexuri la cheie din cel putin urmatoarele motive:

Casele duplex ieftine, care dispun de o calitate superioara de constructie, comparativ cu multe alte case de vanzare de pe piata, cu preturi de pana la 30, 40 si chiar 50% mai mici decat cele ale caselor din Pipera, Voluntari, Corbeanca, Popesti Leordeni, Militari, Bucuresti, Titan, Bragadiru, Pantelimon, Magurele, Otopeni, Chitila, Buftea si cartierul Berceni. Aceste duplexuri puse la vanzare de catre Unavia sunt mult mai avantajoase din punct de vedere al raportului calitate-pret comparativ cu pretul caselor duplex de vanzare din sau de langa Bucuresti.

Casele duplex de langa Bucuresti se afla la o distanta de cinci minute de mers cu masina de noua statie de metrou la centura si de o distanta de cateva minute parcurse pe jos de magazinul alimentar, de scoala publica, gradinita privata, de farmacie, primarie si de mijloacele de transport in comun. In plus, cumparatorii trebuie sa stie ca s-a inceput constructia pasarelei deasupra centurii vechi si construirea centurii noi care o sa faca legatura dintre comuna si orice loc din Bucuresti.

Citeste si:  Grabiti-va! Pe 15 decembrie se inchide sezonul cumpararii unui apartament fara impozit!

Casele duplex oferite in complexul Unavia sunt ideale pentru tinerii care doresc sa investeasca in propria lor locuinta si nu sa plateasca o vesnicie chiria luna de luna. Un duplex cu mansarda este solutia cea mai buna pentru toti tinerii care au o viziune de viitor foarte bine conturata. Preturile unui duplex in proiectul Unavia sunt comparabile cu cele ale unui apartament de 2-3 camere in Bucuresti, care nu dispune de suficient de multe camere pentru familiile in crestere.

Nu in ultimul rand, casele duplex Unavia sunt perfecte pentru persoanele care trebuie sa lucreze de acasa dupa pandemia cu Covid 19, deoarece au un spatiu dedicat pentru birou.