a21

Site-ul oficial al casei funerare One Marck International a trecut printr-un amplu proces de modificare si modenizare, noua versiune a acestuia fiind mai aerisita si mai usor de utilizat, chiar si de persoanele care nu sunt foarte pricepute in ceea ce priveste navigarea pe internet.

Un aspect care a fost imbunatatit in noua versiune a site-ului Funerare-Ieftine.ro este cel referitor la comunicarea dintre clienti sau vizitatori ai site-ului si administratorii acestuia. Astfel ca noua sectiune de Intrebari si Raspunsuri faciliteaza aceasta comunicre, vizitatorii care au nevoie de anumite informatii fiind nevoiti doar sa adreseze intrebarea in sectiunea dedicata, fara a fi necesara introducerea unei adrese de mail. Intr-un timp relativ scurt, acestia pot primi raspunsul cu informatiile pe care le cautau.

De asemenea, informatiile despre serviciile de repatriere a trupului neinsufletit al unei persoane decedate sunt mai usor de accesat, acestea fiind structurate in functie de tarile in care casa Funerare Ieftine poate asigura transportul funerar international.

Cu un singur click pe tara din care trebuie adusa persoana decedata, membrii familiei indoliate pot afla care sunt pasii de urmat si documentele necesare pentru realizarea acestui transport. Avantajul pe care o firma de servicii funerare il ofera acestora in prezent este posibilitatea ca doar aceasta sa se ocupe de toate aspectele specifice ce prevad repatrierea decedatului: documente, avize si certificate de repatriere.

Tinand cont insa ca majoritatea repatrierilor presupun transportul trupului decedatului pe cale aeriana, odata ajuns in aeroport, tot casa Funerare Ieftine ofera si servicii de ridicare a decdatului de la aeroport si transportarea acestuia in locatia in care va avea loc inmormantarea. Transportul se realizeaza in masini funerare speciale proprii, respectand toate normele legislative, de igiena si de pastrare.

Cu toate ca serviciile oferite de aceasta casa funerara se adreseaza, in principal, locuitorilor capitalei si localitatilor din imprejurimi, din judetul Ilfov, serviciile de transport funerar international si repatrierea decedatilor pot fi realizate in orice localitate din tara. In plus, casa Funerare Ieftine ofera si servicii de repatriere din Romania in strainatate.

Despre One Marck International SRL

Casa funerara One Marck International ofera produse si servicii funerare complete, foarte utile familiilor indurerate ca au pierdut o persoana draga, oferind tot ceea ce este necesar pentru ingrijirea persoanelor decedate si pentru o slujba de comemorare decenta, care sa respecte toate cutumele religioase. Casa funerara functioneaza respectand toate normele si dispozitiile legale si cele ce tin de activitate funerara desfasurata.