Gecad ePayment, integrator de solutii pentru comert electronic, a fuzionat cu Gecad Cvantage, companie-sora din cadrul grupului Gecad, specializata in furnizarea de servicii de tip call center. Noua companie va purta numele de Gecad ePayment. In urma acestui proces, solutiile de plati online si eCommerce oferite de Gecad ePayment vor capata un plus de valoare, compania fiind acum capabila sa ofere suport clienti 24 de ore din 24, atat pentru comerciantii cu magazine online, cat si pentru utilizatorii care fac achizitii pe Internet.
Proiectele Cvantage vor continua sa primeasca intregul sprijin al companiei, termenele contractuale ramanand neschimbate. Presedintele Gecad, Radu Georgescu, a declarat ca Gecad Cvantage se va concentra exclusiv pe servicii de call center in domeniile IT si bancar.

Pozitia de director executiv a Gecad ePayment va fi preluata de Carmen Sebe, care a condus pana acum echipa Cvantage. “Estimam ca Gecad ePayment a depasit o cota de 70% din piata locala a solutiilor de plati online”, a declarat Carmen Sebe. Gecad ePayment opereaza si pe piata internationala, oferind sub brandul Avangate solutii de tip eCommerce pentru producatorii de software.

Citeste si:  Tot ce trebuie să știi despre imprimantele formlabs și craftbot

ePayment este o solutie pentru magazine virtuale avand ca scop principal realizarea unui sistem simplu si sigur de plati pe Internet, atat pentru comercianti cat si pentru cumparatori. Solutia a fost lansata pe piata in iulie 2004, avand un impact direct si semnificativ asupra intregului comert electronic romanesc. La sistemul ePayment au aderat peste 300 de comercianti web.

In prezent ePayment proceseaza comenzi cu plata prin card bancar (VISA, MasterCard, Diners, JCB, AMEX), transfer bancar, plata la livrare, microplati (SMS si DTMF) si BRD-Mobilis, fiind singura solutie completa pentru e-commerce de pe piata romaneasca. De asemenea, ePayment este certificata 3DSecure si VeriSign. Gecad a fost infiintat in 1992 iar, dupa 12 ani de dezvoltare continua si vanzarea tehnolologiei sale antivirus companiei Microsoft in 2003, s-a transformat intr-un grup high-tech cu puternice valente inovative. Grupul Gecad desfasoara acum operatiuni, prin intermediul companiilor din cadrul sau, in domenii precum mail servere, solutii eCommerce, servicii de tip call center, servicii de securitate IT, dar si incubarea de afaceri high-tech si dezvoltarea de noi tehnologii software.

Citeste si:  Google da un search la finantele eBay

Autor: Mircea Fica