9ani

Magazinul online PretzMic.ro, unul dintre cele mai cunoscute branduri pe segmentul de produse economy din e-commerce, aniversează în această perioadă 9 ani de activitate. Aniversarea este sărbătorită alături de clienți printr-o campanie promoțională cu discounturi consistente – reduceri de zeci de procente la cele mai multe produse de pe website, până la 90% discount.

E-shopul a crescut puternic în ultimii 9 ani, dezvoltarea pornind de la un magazin de ceasuri de mână (ceasuri de damă și ceasuri bărbătești la preț accesibil) – activitatea de bază și în prezent. An de an s-au adăugat însă noi categorii de produse, în trend cu interesul clienților în materii de accesorii fashion, accesorii utile personale sau pentru casă ori diverse activități. Printre categoriile de produse deja consacrate în rândul clienților se remarcă dispozitivele de tip smartwatch și brățară smart fitness, bijuteriile fashion, accesoriile de tip genți și rucsacuri damă și pentru bărbați.

În ultima perioadă, densitatea de secțiuni din magazinul online a crescut semnificativ. În prezent se pot comanda de pe pretzmic.ro inclusiv becuri și produse de iluminat (lămpi, lustre, veioze, felinare și alte produse cu design deosebit), boxe portabile, accesorii smartphone, grătare și accesorii barbeque, ochelari de soare, portofele și curele, chiar și articole de igienă.

Citeste si:  Mafiile globale de control electronic

“Deși ne bazăm în continuare pe vânzarea de ceasuri de damă, ceasuri bărbătești și pe variantele de ceasuri smart (smartwatch, brățări smart fitness), magazinul online PretzMic.ro ține pasul cu trendurile și listează tot mai multe produse pentru consumatorul modern, care își dorește să găsească ușor diverse produse utile. Ne dorim să ne dezvoltăm în continuare gama de produse, respectând principiile noastre de bază: raportul calitate / preț foarte bun dus chiar mai departe, spre aspect și funcționalitate premium la cost super avantajos”, explică reprezentanții e-shop-ului cu prețuri accesibile.

Gadgeturi diverse, accesorii pentru casă sau pentru timpul liber sunt acum prezente în magazinul online PretzMic.ro în special în categoria Hot Deals, unde poți găsi articole surprinzătoare. Căști audio bluetooth, bec rotativ proiector multicolor, suport auto cu încărcare rapidă wireless, minge zburătoare Magic Ball, epilator modern, multimetru digital profesional cu carcasă antișoc, placă de îndreptat părul, mouse wireless, cameră de supraveghere Smart Wi-Fi, organizator cosmetice pentru călătorii, jucărie senzorială interactivă Pop-It, lampă solară pentru grădină, căsută din lemn pentru păsărele, senzor de parcare ultrasonic – iată doar câteva exemple de produse cu discount semnificativ ce pot fi comandate din secțiunea Hot Deals pe pretzmic.ro.

Citeste si:  CELULAR RAPID

Deși insistă pe aspect și funcționalitate și nu pe branduri celebre, cei de la PretzMic.ro subliniază că fac mereu eforturi pentru a oferi produse cu un nivel înalt de calitate la preț mic, posibil prin prisma volumelor mari generate de la furnizori importanți pe categoriile respective de produse. De la ceasuri de mână la bijuterii fashion și gadgeturi pentru casă sau gradină, toate produsele sunt livrate rapid, prin curier, inclusiv în rețeaua națională de peste 1000 de lockere easyBox de la Sameday. În acest moment, comenzile de cel puțin 99 de lei beneficiază de transport gratuit.