Ford Motor Co a dezvaluit cea mai buna speranta de redrsare pe piata, crossover-ul Edge.

„Edge este o masina specifica americanilor”, a declarat Mark Fields, presedintele companiei pentru ramura americana. Prezentarea acestui concept s-a facut la Salonul International Nord American odata cu presentarea altor doua model marca Ford.

Noul Edge are un motor V6 de 250 CP si include detalii de design cum ar fi : parbriz panoramic „vista roof”, radio prin satelit, locuri de depozitare pentru laptop si foarte mult spatiu.

Un alt debut de la Ford este noul Shelby GT 500, un nou Mustang mult mai performant
Modelul este o interpretare moderna a clasicului Shelby din anii 60. Pe atunci masina reprezenta un model special construit pentru o secretara.

„Ei bine, aceasta nu este o masina pentru o secretara”, a continuat Fields enumerand aspectele tehnologice. Motorizarea este echipata cu 475 CP. „Masina va iesi pe piata la un pret avantajos de 40.000$”, a inchiat Fields.

Hibridul Reflex si F250 Super Chief au fost doua concepte, de asemenea prezentate la Salonul International Nord American. Prima este o masina mica, un model sport care poate fi ocupata de o familie mai putin numeroasa. Cea de-a doua este un pickup inspirata din modelul locomotivelor din anii 60. Acest model foloseste benzina, etanol sau carburant bazat pe celule de hidrogen.

Citeste si:  Grupul TiriacAuto - Obiective ambitioase pentru 2006