MEDICAL Finans – PACHETUL DE CREDITE PENTRU CABINETE MEDICALE lansat de Finansbank ofera solutii rapide nevoilor de finantare curente si de investitii ale clinicilor si cabinetelor medicale, stomatologice si veterinare, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Valoarea creditelor se poate incadra intre 5.000 EUR si maxim 200.000 EUR echivalent in RON iar dobanda este de 0% pe toata perioada de creditare.

Prin creditele MEDICAL Finans, cabinetele medicale pot obtine finantarea de pana la 100% a investitiilor in echipamente medicale cu perioade de rambursare de pana la 10 ani. Beneficiarii pot opta si pentru o perioada de gratie de pana la 3 luni. Pentru toate creditele de investitii de pana la 25.000 EUR nu se solicita garantii materiale, fiind suficient gajul pe echipamentele achizitionate din credit.

Creditul pentru nevoi curente este destinat gestionarii platilor curente si permite multiple utilizari in decursul unui an de la data aprobarii. Pana la suma de 15.000 EUR nu este necesara constituirea de garantii materiale. Beneficiarii pot utiliza creditul pentru plata oricaror nevoi curente ale clinicii sau ale cabinetului medical cum ar fi facturi, datorii curente la bugetul statului si a oricaror altor cheltuieli pe termen scurt.

Citeste si:  Investitorii asteapta detaliile contractului de privatizare a BCR

Pachetul de credite MEDICAL Finans este flexibil si adaptabil nevoilor financiare ale cabinetului medical. Documentatia simplificata si conditiile avantajoase de acordare permit un acces usor si rapid pentru cabinetele medicale la creditele oferite de Finansbank.

“Finansbank lanseaza pachetul de produse MEDICAL Finans destinate clinicilor si cabinetelor medicale, stomatologice si veterinare. Noile produse se diferentiaza de produsele similare de pe piata prin flexibilitate si conditii deosebit de avantajoase de care vor beneficia clientii nostri. Pentru Finansbank (Romania) S.A. acest moment reprezinta un nou pas in procesul de consolidare a rolului sau de finantator al IMM-urilor”, a declarat dl. Tamer Ozatakul, Presedinte Finansbank.