MondoPay, primul sistem de plati prin internet din Romania, s-a lansat relativ recent pe piata de specialitate, fiind administrat de o companie din Bucuresti, SC Mckay & Swan SRL. “Sistemul nostru de plati poate fi utilizat de oricine cu o adresa de mail. Va oferim numeroase modalitati de plata interne si internationale. Oferta noastra se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Va enumeram o parte din avantajele de care puteti beneficia folosind sistemul nostru”, spun reprezentantii MondoPay.

Pentru persoanele fizice se ofera transfer de bani instant intre utilizatorii sistemului, transfer de bani intre utilizatori ai sistemului si alti utilizatori, notificari de plata (puteti notifica pe oricine cu o adresa de email sa faca plata in contul dvs Mondopay), folosirea sistemului “escrow” atunci cand cumparati de la vanzatori neverificati, alimentarea contului MondoPay prin virament bancar, mandate online, retragere de numerar prin virament bancar sau mandate online, posibilitatea de a deschide cont in LEI, EURO sau USD (MondoPay nu foloseste credite unitati, deci nu veti plati alte comisioane de schimb, mascate, atunci cand doriti retragere de numerar).

Citeste si:  Indexare la 3 ani a impozitelor si taxelor locale dupa aderarea Romaniei la UE

Pentru persoane juridice: transfer de bani instant intre utilizatorii sistemului, transfer de bani intre utilizatori ai sistemului si alti utilizatori – notificari de plata (puteti notifica firme sa faca plata in contul dvs Mondopay), folosirea sistemului “escrow” atunci cand cumparati de la vanzatori neverificati, alimentarea contului dvs MondoPay prin virament bancar, mandate online, retragere de numerar prin virament bancar sau mandate online.

In plus, prin www.mondopay.com exista posibilitatea de a deschide cont in LEI, EURO sau USD, vanzare de produse online cu plata imediata in contul firmei, listarea magazinului dumneavoastra cu oferta de produse pe siteul MondoPay, plata simultana catre mai multe firme sau chiar angajati. Exista si o oferta pentru fundatii si societati non-proft: acceptarea de donatii online prin intermediul MondoPay.

Sursa: SMART bank – www.SMARTbank.ro ©