eafacere foto articol cosuri cadou

Oferirea de cadouri către salariați, colaboratori, precum și către clienți și furnizori importanți, a devenit o practică des întâlnită în mediul de afaceri, inclusiv în România. Trendul local este de fapt generat de obiceiurile importate de corporații multinaționale, care aplică în țara noastră metodele consacrate deja pe alte piețe mai dezvoltate unde activează. În prezent, chiar și IMM-urile au aderat la această practică, oferind pentru angajați și parteneri de afaceri cadouri corporate în ocaziile importante din an, în special cadouri de Paște și cadouri de Crăciun.

Generozitate în relațiile profesionale

O companie generoasă în relațiile de afaceri capătă o reputație mai bună pe toate planurile. Este un semn de valoare, de prestigiu, de prețuire a interacțiunilor cu angajații și colaboratorii (clienți și furnizori). Nu trebuie uitat faptul că orice relații de business, chiar și cele între două companii, se rezumă de fapt la relațiile dintre oameni care reprezintă acele firme. Așadar, a dărui este plăcut pentru destinatar, deschide relația respectivă, determină o colaborare mai aproapiată, mai prietenoasă, ceea ce va favoriza dezvoltarea pozitivă a interacțiunii viitoare (evident, inclusiv în plan comercial).

Altfel spus, când oferi, primești. Deschizi calea spre îmbunătățirea relației profesionale, ceea ce va ajuta cu siguranță în timp. Creșterea încrederii și apropierea umană ajută relațiile de business, inclusiv în momente mai încordate sau în anumite negocieri. În ansamblu, ca inițiator al generozității, ieși în câștig pe termen mediu și lung.

Un alt aspect care trebuie avut în vedere: gestul oferirii de cadouri de Paște / cadouri de Crăciun este tot mai larg răspândit în mediul de business din România, deci este foarte probabil ca unii parteneri de afaceri să ofere cadouri corporate companiei tale – cosuri cadou gourmet sau alte astfel de daruri perfecte și în plan profesional. Dacă te rezumi doar la a primi și nu oferi la rândul tău, balanța nu se va înclina în favoarea ta în acele relații.

Cadouri corporate pentru angajați

În ceea ce privește cadourile oferite strict angajaților, acestea transmit puternice mesaje de prețuire, încredere, mulțumire, spirit de echipă. Îi determină pe salariați să se simtă cu adevărat apreciați în companie, ceea ce contează enorm. Angajații încântați de mediul de la serviciu și de relația cu managementul companiei vor fi mai eficienți, mai productivi în munca lor. De asemenea, se vor concentra pe dezvoltarea profesională în companie, vor evita să plece la concurență doar pentru a avea salarii mai mari.

Astfel, se acționează pentru motivarea angajaților și fidelizarea lor, retenția pe termen lung. Recrutarea este un proces costisitor, care afectează performanța companiei. Mult mai inspirat este să păstrezi angajații de valoare, iar cadourile corporate sunt una dintre metodele de acțiune, dintr-un mix de beneficii în zona HR. Deși aparent un coș cadou gourmet sau alt cadou corporate nu schimbă lucrurile în profunzime într-o relație de afaceri, metoda dă rezultate neașteptate de bune, în raport cu bugetul alocat – un preț mic de plată chiar și pentru alegerea de coșuri cadou premium.

De ce să alegi coșuri cadou și nu alte cadouri corporate

Cadourile corporate trebuie să respecte o anumită etichetă de business, adică să fie elegante, potrivite de oferit într-un context profesional. În același timp, nu doar gestul contează pentru un cadou corporate cu adevărat eficient ca act de generozitate corporativă. Astfel, să alegi de exemplu produse personalizate cu însemnele companiei, nu tocmai utile, nu mai reprezintă o variantă “la modă”, efectele pozitive fiind minime.

Utilitatea cadoului este așadar o chestiune relevantă. Un cadou ideal în plan profesional poate fi din gama de coșuri cadou gourmet, adică pachete cadou de Paște și de Crăciun, conținând selecții premium, chiar exclusiviste – băuturi alcoolice premium, cafea, dulciuri și alte produse alimentare festive. Fiecare aspect este esențial, de la branduri la ambalaje, de la suportul cadoului (cutie elegantă, coș cadou tradițional) la combinația în sine de gusturi și arome, pentru o experiență gourmet desăvârșită. Un asemenea cadou, deși este consumat, va fi memorabil cu siguranță, dacă este ales corect, de la un furnizor de specialitate precum gourmetGIFT.ro – lider în piața de coșuri cadou corporate și experiențe gourmet.

Aceste cosuri cadou Paste și coșuri cadou de Crăciun oferite de companie salariaților săi înglobează mesaje puternice pozitive, benefice relației angajat – angajator. Paștele și Crăciunul sunt considerate sărbători de familie, iar coșurile cadou gourmet conțin produse care tocmai sunt destinate a fi consumate în familie sau alături de alte persoane dragi din cercul de prieteni. Destinatarul cadoului va transmite astfel valorile de reputație de brand și către cei din jurul său. O mulțime de beneficii sunt trecute astfel în contul companiei care oferă coșuri cadou de Paște, respectiv coșuri cadou de Crăciun

Primul gând ar fi că este mai simplu să oferi direct bani sau vouchere cadou. Desigur, beneficiile extrasalariale în numerar sunt importante, dar au o valoare certă și sunt asimilate mai degrabă salariului. Referitor la vouchere cadou / cupoane cadou, și acestea sunt impersonale și au o valoare fixă, evidentă.

În schimb, coșurile cadou gourmet (care pot fi alăturate altor beneficii extrasalariale) reprezintă cadouri surprinzătoare, impresionante, prestigioase, perfecte pentru momentele cu atmosferă festivă, transmițând o valoare percepută ca fiind mai mare decât cea reală, plătită de companie. Este la fel ca în relațiile personale – știe oricine, nu este la fel de plăcut să primești / să oferi bani cadou de ziua ta, cadourile alese în mod special au o valoare specială.

Coșuri cadou de Paște – de unde să cumperi cadouri corporate

Dacă reprezinți o companie, în această perioadă este de interes probabil subiectul coșurilor cadou de Paște. Sărbătoare creștină, Paștele poate fi considerată în prezent și o sărbătoare a primăverii, deci este potrivit să oferi cadouri indiferent de latura religioasă. Paștele ortodox în anul 2023 este sărbătorit pe data de 16 aprilie, iar Paștele catolic în acest an se sărbătorește pe data de 9 aprilie.

Chiar dacă oferi coșuri cadou de Paște și orice alte cadouri de Paște în prima parte a lunii aprilie, este important să alegi și să comanzi produsele cu cât mai mult timp înainte. Doar așa te vei asigura de îndeplinirea acestei sarcini în mod corect. Vei avea siguranța stocurilor, certitudinea disponibilității cadourilor preferate.

Cel mai simplu este să comanzi coșuri cadou de Paște din mediul online. Cei de la gourmetGIFT.ro au lansat deja o colecție dedicată de coșuri gourmet, selecții ideale pentru Paște, cadouri corporate pentru angajați, colaboratori și alți parteneri de afaceri. Comanda online se face foarte simplu, iar la nevoie există și posibilitatea de interacțiune telefonică. Se pot alege orice opțiuni, totul este flexibil. Pentru comenzile de cadouri corporate de Paște, se poate solicita chiar livrare pachete cadou la adrese multiple (mai multe adrese ale companiei sau direct la adresele angajaților și la cele ale partenerilor de afaceri).

Cât costă un coș cadou de Paște în anul 2023? Raportul calitate / preț este cu siguranță mai bun online, față de variantele offline. Ai parte de varietate maximă și poți cumpăra simplu, rapid, eficient. Există opțiuni de coșuri cadou pentru orice buget alocat, de la pachete cadou simple, dar de efect, până la variante premium și chiar de lux, cu totul exclusiviste. Orice ai alege, ai siguranța unor produse de înaltă calitate, atent selecționate, provenite de la branduri de top.