Christmas Lunch (9)

În dată de 13 decembrie, ora 18:30, în cadrul elegantului Hotel Marmorosch (Sala de bal Vienna), Camera de Comerţ Română Britanică (BRCC) este încântată să vă invite la unul dintre cele mai importante evenimente de networking ale anului 2023.

Împreună vom sărbători cea mai deosebită perioadă a anului, în timp ce reflectăm asupra realizărilor din 2023, acest eveniment, ce comemorează aniversarea de 25 de ani a BRCC, va servi ca o platformă pentru a stabili obiective ambiţioase şi a discuta oportunităţile ce vor răsări în 2024.

În cadrul acestei întâlniri exclusive, veţi avea şansa de a crea noi relaţii cu profesionişti care vă împărtăşesc ideile şi pasiunile, dar şi de a consolida legăturile deja existente, acestea putând pune bazele unui nou an prosper şi armonios.

Informaţii de rezervare

Alegeţi să vă îmbunătăţiţi relaţiile profesionale la evenimentul de networking al BRCC şi asiguraţi-vă locul pentru a ne bucura împreună de un eveniment de Crăciun spectaculos!

Citeste si:  Un nou jucator pe piata cimentului din Romania

Aveţi opţiunea de a achiziţiona bilete online prin următoarele link-uri:

Membrii BRCC – 250 RON (TVA inclus)

Non-membrii – 350 RON (TVA inclus)

În cazul în care doriţi factură fiscală, contactaţi BRCC.

Biletele nu pot fi rambursate după data de 1 decembrie, însă la discreţia organizatorului, există posibilitatea de a schimba numele persoanelor participante.

Contact

Pentru mai multe informaţii şi cereri, scrieţi pe email la iulia.serbanescu@brcconline.eu